| Yazan | Mesaj |
|
Ankara
|
![]() |
|
İstanbul
Çemberlitaş
|
tavşanlarınızın resimleri varmı acaba
ben lop ve aslanbaş istiyorum örneğin
bu türler varmı elinizde
ne kadar
|
|
acaba istanbulda tanıdığınız tavşan satan biryer varmı
|
|
|
İstanbul
Başakşehir
|
merhaba ayşe hanım.ben yaklaşık 230 çift muhabbet kuşu üreticiyim.Ben tavşanlara ilgi duymaya başladım.Ben küçükken tavşan beslemiştim ama çok hızlı büyüyor ve kocaman oluyor.Acaba büyümeyen cüce cinsi mi diyelim öyle bir ırk tavşan varmıdır ilginize şimdiden teşekkür ederim.
|
|
İstanbul
Fındıkzade
|
ben istanbul fatihteyim bu cevrelerde eminönü hayvan pazarı var mısır carsısının yanında orda satıyolar ama almaya giderken tavsandan anlayan biriyle git(tavsiye ederim)çünkü hasta olan tavsanları veriyolar yada kız istiyosun erkek veriyolar bunun gibi=)umarım yardımcı olmusumdur NRN
|
|
İstanbul
Başakşehir
|
merhaba slave.Bende istanbulda oturuyorum.Mısır çarşısı ve Kadıköy iskelesinin yanında hayvan pazarındaki bütün esnafı iğneden ipliğe hepsini tanırım kim üçkağıtçı kim dolandırıcı kim dürüst olduğu bilirim. yinede yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
|
|
Merhaba Ayşe Hanım,
Etlik tavşan üretmeyi planlıyorum.
Hangi ırkı tavsiye edersiniz? ve fiyatı nedir?
Bu tavşanlardan hangisi en ağır ırktır?
ioguzaycan@hotmail.com
KONYA
|
|
|
Ankara
Emek
|
meraba
ben sarkık kulaklı tavşan arıyorum. nerede bulabilirim ve fiyatı ne olabilir. lütfen yardım edin
|
|
Ankara
|
merhaba acaba sizde büyümeyen cüce tavşan varmı
|
|
Konya
Musalla Baglar
|
cüce tavsan yavrulari 100 ytl ahmet-koyuncu@hotmail.de
|
|
ayşe hanımmmm
|
|
|
Adana
Merkez
|
SELAM BEN HOLLANDA LOBU İSTİYORUM RESMINI VE FIYATINI YAZARSANIZ SEVINIRIM....NHYALCIN@mynet.com
|
|
cüce tavsan istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
|