Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
DUYURU !
Reklam amaçlı ticari ilanlarınızı "Ilanlar" forumlarına gönderiniz. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com
Bu konuyu ben ve birçok arkadaşım destekliyoruz lütfen diğer sayfalarda gereksiz yerler tutup gerçekten birşeyler öğrenmek ve paylaşmak isteyen arkadaşlara engel olmayalım...
Çok haklısınız yalnız ilan verirken günlük bir sınır koysanız özellikler köpekler forumunda bir kişi sayısız ilan veriyor öbür ilanlar okunmadan öbür sayfada kalıyor.
ben bilmiyordumsitenin yeniüyesiyim bidaha ilanımı ilanlara yapıştıracam iyi günler dilerim güvenkuscenneti
bazı yere yazdıgım ilanları nasıl geri silcem cevap bekliyorum
Silinmesini istediginiz ilan numarasını bize email olarak gonderin. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com
sizen ricam arkın huzur kuş cennetine bir uyarı vermeniz lütfen burası kavga yeri degildir bu gibi kişilerin ve sitenin huzurunu bozan kişilerin bu siteden atılmasını arz ederim ve başkasının yazısını çalarak benim yazım diyenlerede uyaralım burası her dürüst olan kişiye açıktır.. ama burdaki bazı kişilerin bazı ilkelere uymayıp bizlere rahatsızlık vere kişilerin siteden atılmasını isterim ve SAYIN HEPSİ EVCİL YETKİLİSİ burdan da sizin yardımınızı isterim... İYİ GÜNLER..
12605 nolu ilanı kaldırırmısınız