Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

msn den bilgi alışverişi NEDERSİNİZ - 3.sayfa

sevgili dostlar msn den bilgi alışverişine ne dersiniz daha hızlı olacağı düşüncesindeyim saygılar [email protected] benim msn nem...

img

fma55

20 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam fma55;

Biraz araştırsan site içinde bulurdun ama seni yormayayım.Buyur dostum [email protected]  Computer Smash Throw Computer1500'e yakın kayıtlı arkadaş var :)))

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler böyle bişi için fma55 msn:[email protected]

img

sparta

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler arkadaşlar ayrıca deep kusura bakma bu başlığa katılmadığın için yazmıştım

img

fma55

20 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rica ederim fma55 ben her zaman doğrunun yanındayım

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

deepfishing48 msn ini ekliyorum kabul ette cesursan biraz muhabbet edelim senle hae..

img

crano

20 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano hae ne demek  ROTFL ROTFL ROTFLBenimle muhabbet etmen için biraz zeka seviyenin büyümesi lazım Contacts:))Ben 7 yaşındaki çocuklarla bile muhabbet ediyorum bilgi alışverişinde bulunuyorum.Ama senle maalesef.. Zeki olmayan insanları hele birde yalancılarsa hiç sevmem. Hello :)))

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

CRANO-DEEPFISHING İFADELERİMİZDE SECICI OLALIM !!! ...

HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

adam benle resmen dalga geçiyo..ben yalancı falan degilim buradaki her üye bunun farkındadır.Şu ana kadar elimden geldigince tüm üyelere yardım etmeye çalıştım öylede yapmaya devam edicem..

ben hiç birşey demiyorum sadece sorunlarımızı kendi aramızda konuşaraK çözmekten yanayım ama o burada kargaşa yaratmayı çok seviyo işte..msn inin akşam eklemeyi unutmuşum şimdi ekliyorum gelde kendimiz konuşalım görelim bakalım kim daha zeki öyle lafla olmaz böyle şeyler..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İİ FİKİR. [email protected]. herkesi beklerim...

img

oguz88

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam HepsiEvcil.com
Forum Yetkilisi ;

Bumu ifadelerde seçici olmak..

33987 Crano

632 Mesaj   Gönderilme Tarihi : 19.10.2005 21:37:18

--------------------------------------------------------------------------------

deepfishing48 msn ini ekliyorum kabul ette cesursan biraz muhabbet edelim senle hae..

Akvaryum & Balık / Genel > DEEPFISHING48 BUDA SANA KAPAK OLSUN!!! 

33556 Crano

632 Mesaj   Gönderilme Tarihi : 18.10.2005 22:11:25

--------------------------------------------------------------------------------

33531 nolu cvpta yazdıkların dogru derken, ilk yazısındaki selamı saymazsak 2.paragraftan bahsediyorum..haberiniz olsun yoksa onun dişında hepsini sallamış.. 

33983 Crano

632 Mesaj   Gönderilme Tarihi : 19.10.2005 21:14:35

işin gücün ortalıgı karıştırmak çocuklar senden daha usludur....yasinatik sen bana güven dostum.. 

Bunlar bir kaç tane örnek daha çok var .İnsanların gözlerini yormak istemem..EN İYİ TEKNİK APARAT VE DONANIMLARLA KURULMUŞ AKVARYUMLARDA BİLE SU DEĞİŞİMİ VE SU EKLENMESİ ŞARTTIR!!!

Sevgiler ve Saygılar.(Ben Uslubumda her zaman seçiciyim yinede uyarınız için teşekkürler...)

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ