Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

japon balığı üretimi nasıl olur ?

benim 2 adet büyük yumurta verebilecek konumda 2 adetde erkek balığım var dişilerin ikisininde karnıbir aydan beri dolu ancak halen yumurta almış değilim .bütün balıklar yanyana toplaşıyorlar bu ne anlama geliyor ?bide japon balığının başka şekilde üretebilirmiyim yardımcı olacagınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

img

kayaman

19 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence akvaryumun dibini misketle döşe ve bekle bu arada su sartlarını da sabit tutmaya çalış.

img

miknatis

20 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu iki dişi iki de erkek olan balıklarının cinsini ögrenebilirmiyim acaba?

img

crano

20 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

üreticiden yardım almak istiyorsan [email protected]

img

alka30

19 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CRANO BALIKLARIM CİNSİ JAPON YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

img

kayaman

ÖZEL MESAJ

bak dostum bende eskiden japon besledim hemde çok ama hiç yumurtalarını görmedim lu ana kadar yani üretimi hakkında pek bişey bilmem ama nasıl yetiştirilmesi gerektiginde sana yardım edebilirim..

japon balıkları diger balıklara göre soguğa dayanıklı bir balıktır..akvaryum sıcaklıgının 22-23 derece olması onlar için en uygundur..yem olarak bir çok çeşit kullanabilirsin ama dikkat etmelisin yemi hiç bir zaman yıgınla kullanma az az aralıklarla ver..yem olarak kapsüller var pul yemler var onun dişinda çeşitli markaların japonlar için geliştirdigi özel yemler var bunları kullanabilirsin..

akvaryumuna soguk sulara dayanıklı bitkilerden koyabilirsin...sormak istediklerini yazarsan sana daha çok yardımcı olabilirim...

Saygılarımla,

Crano

img

crano

ÖZEL MESAJ

alka sana mail atmıştım aldınmı eğer aldıysan cevabını bekliyorum

img

kayaman

ÖZEL MESAJ

Crano verdiğin aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim

img

kayaman

ÖZEL MESAJ

rica ederim..

img

crano

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar akvaryum ve balıklar ile ilgili bir kitaptan okuduğum bilgiye göre japon balıkları üretimi en zor balıklardan biriymiş üremeleri için çok büyük ortam isterlermiş ve japonlar serin sulardan ve rahat yüzebilecekleri boş akvaryumdan hoşlanırlarmış yani bende japon besliodum üremeleri zor diye bıraktım ama illa üretmek istiosanız sakin boş ve kocaman bi akvaryum lazım su çok temiz serin ve bol oksijen li olmalıymışş herkese bol balıklı günler:))

img

digitalbath

19 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ