Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

kus gribi

arkadaslar bu sıralar ekramlarda kus gribi salgını basladı türkiyede yazıyo valla korktum muabbet kusu alcaktım vazgectim birden...

img

britneyy

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değerli arkadaşım kuş gribinin kuşlardaki etki süresi 2-5 gündür. Git bir kuş beğen ayırttır, bir hafta sonra git bak kuş hayattaysa gönül rahatlığı ile alabilirsin. Fakat ayırttırdığında kuşun diğer kuşlarla temasının kesildiğinden emin olmalısın. Çok titiz davranıyorsan da bahara kadar bekle, fakat tam bahar giripte yeni kuş alımları ile göçmen kuşların hareketliliği başlamadan al. Saygıyla. [email protected]

img

ajanda

20 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın arkadaşım bu konu www.kanaryasevgisi.com da ayrıntılarıyla tartışılmakta forumlara bir göz at istersen. sayın ajanda arkadaşımızın lafını düzeltmek gibi olmasın ama virüsün kuluçka süresi 21 gün özellikle göçmen kuşların saka florya iskete yakalanıp satıldığı yerlerden alma derim ben bu aralar alacaksan hobi amaçlı üreticileri tercih et. İlkbahardan sonra sorun yok sıcakta yaşamıyor virüs. Konuyuda zaten çok abarttılar ama yinede temkinli davranmakta yarar var.Kuşlarınız evinizin balkonuna diğer yaban kuşlarının ulaşabilecekleri yerlere koymayın. Saygılar

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Mehmet Bey merhabalar, doğrusunuz, hastalığa yakalanmış hayvan 2-5 gün içerisinde ölüyor. Uzun süreli taşıyıcılık ise yeşil başlı yaban ördeklerinden başka bir kuşta rastlanmamış. Herkese selam ve saygıyla.

img

ajanda

20 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kuş gribi hakkındaki ayrıntılı bilgiye, www.papaganim.net sitesinin forum kısmından ulaşabilirsiniz.

img

papagan

20 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ