Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

sarı meverdi ve sarı kırmızı çakşırlı arıyorum

tlfnum 0532 215 76 71 denizliden katılıyorum. ellerinde bu kuştan arkadaşlar varsa görüşebiliriz ben halil.msn adresim [email protected]

img

yapiskan27

19 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba halil aradığın kuşların adı ukalalık olarak algılama ı mervendi `dir belki yanlış yazmış olabilirsin bu kuşların değişik renkleri bende mevcut. istersen sarı ,kırmızı ,mavi,beyaz şakşirde var.

img

kanarya10200

20 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kanarya10200 arkadaşım hem güvercim hem kanarya besliyorsun sanırım, elimde kanarya var şu an yumurtaya yatanlar var, onun yanı sıra boşta 1 yaşını doldurmamış erkek malinua var ötümlü, güvercinle takas etmeyi düşünebilirim, sizcede uygunsa cevabınızı bekliyorum. Saygıyla.

img

ajanda

20 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayin kanarya10200 :) o kusun adi meverdi( memerdi ) olmasin:) ha unutmadan bu memerdi denilen kusun sadece iki rengi bulunmaktadir sari ve kirmizi( buna patlican mor u da denir) bu kusun mavisi olmaz! sarisida ilk olarak K.Marasta goruldugu ileri surulmektedir saygilarimla

img

guvercinsever

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ustalar her yörede farklı isimler warqbide 2 renk ben biliyorum da diğer renkler üretilirse şaşmayın.ha bide o kuşların damızlığı bende war.doğurmaya [email protected]

img

selim27

20 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selim bey merhaba, hakantorun31@hotmail deyim. görüşelim.

img

meverdici

19 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ