Kuş Forumları > Güvercinler
sarı meverdi ve sarı kırmızı çakşırlı arıyorum
tlfnum 0532 215 76 71 denizliden katılıyorum. ellerinde bu kuştan arkadaşlar varsa görüşebiliriz ben halil.msn adresim [email protected]
merhaba halil aradığın kuşların adı ukalalık olarak algılama ı mervendi `dir belki yanlış yazmış olabilirsin bu kuşların değişik renkleri bende mevcut. istersen sarı ,kırmızı ,mavi,beyaz şakşirde var.
kanarya10200 arkadaşım hem güvercim hem kanarya besliyorsun sanırım, elimde kanarya var şu an yumurtaya yatanlar var, onun yanı sıra boşta 1 yaşını doldurmamış erkek malinua var ötümlü, güvercinle takas etmeyi düşünebilirim, sizcede uygunsa cevabınızı bekliyorum. Saygıyla.
sayin kanarya10200 :) o kusun adi meverdi( memerdi ) olmasin:) ha unutmadan bu memerdi denilen kusun sadece iki rengi bulunmaktadir sari ve kirmizi( buna patlican mor u da denir) bu kusun mavisi olmaz! sarisida ilk olarak K.Marasta goruldugu ileri surulmektedir saygilarimla
ustalar her yörede farklı isimler warqbide 2 renk ben biliyorum da diğer renkler üretilirse şaşmayın.ha bide o kuşların damızlığı bende war.doğurmaya [email protected]
selim bey merhaba, hakantorun31@hotmail deyim. görüşelim.