Kuş Forumları > Güvercinler
kuşcu arkadaşlar
şu günlerde kışa iyce yaklaştık kuş hastalıklarıda başladı arkadaşlardan duyduğuma göre birçok arkadaşın kuşları hasta şu aylarda pekmez vererk sularına direncini artıralım hepinize sağlıklı kuşlar hayılı ramazanlar dilerim syg....
Tuncay Abi, merhabalar, birşey sormak istiyorum, bu kuş gribi ile ilgili olarak, acaba güvercinlerimizi tamamen kapatıp, yabanilerle temasını keselim mi? Yoksa kuş gribine ilişkin Ankara''da böyle bir tedbir almak için erken mi? Yazarsan sevinirim, arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar. Saygıyla...
okancığım merhaba kuş giribi bizim kuşlara geçmez diye birşey yok ama ama biraz zor ihtimal tabi dışardan kuş getirip kümese koymasak birde yabaniler her zaman tehlike daha öncede yazmıştım kuşları tam aşılatma ve eşlerden ayırma zamanı gelmiştir kış ayında kesinlikle pekmezi eksik eteme bilirsin ben o konuda titizim hoşca kal görüşürüz....................
arkadaşlar istanbul çatalca izmir balıkaesirde birçok yerde tarlaya atılmış kuş ölüsü bulunmuş bu günkü gazetelerde var arkadaşlar lütfen dikkatli olunuz by............
Merhaba, arkadaşlar en son İstanbul Çatalca''da ölen 30 güvercinle ilgili olarak yapılan nihai açıklamada güvercin ölümlerine kuş gribinin yol AÇMADIĞI bildirildi. Bilgilerinize. ajanda.