Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
DeepFishing48
seni tanımıyorum ama bence sana haksızlık yapılmıştır.
kimseyi savunmak yada kötülemek değil amacım ama hem tanımıyorsun hemde verdiğin karardan emin değilsin yapılmıştır nedemek büyük ihtimal yapmışlardır birşey ilginç bir görüş bildirimi olmuş. neyse benim forumumuda kirletmişlerdi iyi olmuş. tospa forumunda da deep sağa sola ihneliyici laflar ediyordu.demekki oraya özgü değilmiş hareketleri
en azından boş boş mesajlar yazmıyolar!!!siz gidin kendi formunzda görüşünü bildir o zaman bu arada nasıl senin forumun oluyor!!
Hamso,
ben sana kendi formunda yardım edebilmek için bişeyler yazıyorum sen kirletti demişsin..
Saygılarımla,
Crano
bayıldık burda ya nick üzerine formlar açılıyo... başka hayvan kaTagorilerinde görmedim böyle bişey... KişiselleşTirmeyin ya sıkTı arTık. Balıklar hakkında konusulsun bak biri form açmış KİMSE BANA YARDIM ETMİYCEK Mİ diye.... bilgim olsa yardım edicem biraz bilgilendirici konusun... balık sorunlarını okumaya geliyorum yeni akvaryum alıcam... bi bakıyorum bissüüürüüü anlamsız şey ya... Ben burda balıkları okumak isTiyorum!
başlık demek istedim
birbirinize laf atmanızdan öte bir gelişme olmadı o başlıkta. doğurmadılar hala.