Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

erkek muhabbet arıyorum

mavi renkli,güzel suratlı muhabbet kuşu arıyorum.elinde yumurtadan büyütme olan varsa resimlerini [email protected] adresine yollayabilirler mi?ciddi alıcıyım.konuşması önemli değil,çok yavru olmasınada gerek yok.

img

murex

20 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.Bende Gökkuşağı mavisi,mavi,mor ve eflatun renkli yavru, eftatun,mor ve mavi olan kuşlarım ağustos başlarında,gökkuşağı mavisi ise Ekim başlarında yumurtadan çıktı ve bu kuşlarım özel kaliteli damızlık olarak ayırttığım kuşlardır.Fiyatı pahalı eflatun,mor ve gökkuşağı olan kuşlarım yerli iri cinstir.fiyatı 50 ytl. mavi ise hollanda cinsidir fiyati 35 ytl.dir.özel damızlık olmayan kalmadı hollanda olanı 12 ytl.ye toptan sattım. Yerimiz istanbuldadır,resimlerim yoktur.Siz neredesiniz.

img

mumit

19 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim yerimde istanbul.10 sene beslediğim muhabbet kuşum gibi arıyorum.yeriniz nerde istanbulda?resimlerini görmeden karar vermem zor.o kadar yer gezdim çok mavi renkli var ama aradığım gibisini bulamadım.

img

murex

ÖZEL MESAJ

slm mumit yeriniz nerde bana mail atar mısın? [email protected] açık adres ve yakınında bilindik ne varsa yazarsan sevinirim teşekkürler.

img

serev

20 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. çok insancıl 10 dan fazla kelime bilen bir muhabbet kuşum var. evde 1 aylık bebek var bu nedenle satıyorum. [email protected]

img

akant

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ilginize teşekkürler ama 5 gün önce aldım muhabbet kuşumu.

img

murex

ÖZEL MESAJ