Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
erkek muhabbet arıyorum
mavi renkli,güzel suratlı muhabbet kuşu arıyorum.elinde yumurtadan büyütme olan varsa resimlerini [email protected] adresine yollayabilirler mi?ciddi alıcıyım.konuşması önemli değil,çok yavru olmasınada gerek yok.
merhaba.Bende Gökkuşağı mavisi,mavi,mor ve eflatun renkli yavru, eftatun,mor ve mavi olan kuşlarım ağustos başlarında,gökkuşağı mavisi ise Ekim başlarında yumurtadan çıktı ve bu kuşlarım özel kaliteli damızlık olarak ayırttığım kuşlardır.Fiyatı pahalı eflatun,mor ve gökkuşağı olan kuşlarım yerli iri cinstir.fiyatı 50 ytl. mavi ise hollanda cinsidir fiyati 35 ytl.dir.özel damızlık olmayan kalmadı hollanda olanı 12 ytl.ye toptan sattım. Yerimiz istanbuldadır,resimlerim yoktur.Siz neredesiniz.
benim yerimde istanbul.10 sene beslediğim muhabbet kuşum gibi arıyorum.yeriniz nerde istanbulda?resimlerini görmeden karar vermem zor.o kadar yer gezdim çok mavi renkli var ama aradığım gibisini bulamadım.
slm mumit yeriniz nerde bana mail atar mısın? [email protected] açık adres ve yakınında bilindik ne varsa yazarsan sevinirim teşekkürler.
slm. çok insancıl 10 dan fazla kelime bilen bir muhabbet kuşum var. evde 1 aylık bebek var bu nedenle satıyorum. [email protected]
arkadaşlar ilginize teşekkürler ama 5 gün önce aldım muhabbet kuşumu.