Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
Oydu Buydu Şuydu Bedava olsun ben karşıyım fln filan!!!
ya görüorum da insanlar ne kadar da bencil ve 3-5 kuruşa minnet ediolar..ilanlara yazdıkları cevaplara bakın;bahçeli dublex evim var bilmemne yazmış yok ii bakarım yok tüm sevgim onunla olucak altına not düşüo uygun bütcem yok,YA GEÇİN ARKADAŞLAR BUNU..BİZ BEDAVA ALMADIK KÖPEĞİMİZİ MAL NİYETİNEDE KOYMUYUORUZ AMA ONU BESLEDİM AŞILARI MİNUMUM BİR KÖPEĞİN 300 MİLYON TUTAR MAMALARI AYLIK 100 DEN HESAPLA..TASMASIYDI IVIRI ZIVIRI KEMİKLERİ BİLMEMNE OKADAR DA BAKMIŞIM KÖPEĞİME ÇOK DA SEVMİŞİM VERİRKEN NİE BEDAVA VERİİM..BU ARADA BEDAVA KÖPEK VERENLERİN ÇOU YALAN OLDUU GİBİ GENÇLİK HASTALII OLDUUNDAN VERİLİO MASRAFLARINI KARŞILAYAMIO YADA BAŞKA BİR RAHATSIZLII VAR BARİ BEDAVA VERİİM DİO..BENİM ŞU AN GOLDENIM VAR 5 AYLIK DİŞİ İSTANBULDAYIM..TÜM AŞILARI TAMAMLANMIŞ ŞAMPANYA RENGİ..ÇOK SAĞLIKLI SECERELİ ÖZEL Bİ ÇİFTLİK-VETERİNERDEN ALMIŞTIM..FAKAT OKULUM YOĞUNLUU YÜZÜNDEN ÇOK VAKİT AYIRAMADIMVE PİSKOLOJİSİNİN BOZULMAMASI İÇİN VERMEK İSTİORUM İSTEDİİM FİYATTA 300 !ÇOK MU YANİ NE VAR VEREMEZMİSİN BAHÇELİ EV ALMIŞIN KISACASI ŞU NA DESENE KÖPEĞE PARA VERMEM..SEN ZATEN NE İSTEDİİNİ BLMİOSU ÇOK İSTESEN VERİRSİN PARANI BANA 300 MİLYONU VEREMEYEN İNSAN YARIN BİR GÜN MAMALARINI NASIL ALICAK MERAK EDİORUM TÜM BELEŞCİLERE SESLENİORUM KÖPEĞİNİZ FLN OLAMAZ SİZİN FİLM İZLEYİP GAZA GELİOSUNUZ YOK AMERİKAN VARİ BAHCEDE GOLDEN KOŞSUN YOK KIZ ARKADAŞIMA HEDİYE VERİİM YOK POSTA KUTUMDAN GASETEMİ GETİRSİN..YA GİDİN İŞİNİZE SİNİRLENDİRMEYİN BENİ
Arkadaş tam düşündüklerimi yazmışsın.sana katılıyorum.
köpek bakmamın masraflı ve özen isteyen bir sorumluluk olduğu konusundaki düşüncelerinize katılıyorum ama ben hayvanların satılmasına karşıyım.
cok cok haklısın bedava istiyenler gitsin barınaktan alsın internetten hiiiiiç bakmasın oradaki köpeklerinde birilerine ihtiyacı var
arkadaşlar ne güsel şeyler yazmişsınız yaaa.bende ücretsiz köpek aramama rağmen bu fikirlerinizi destekliorum ve diorumki gerçektende çok beleşçi var bu sitede diyelimki buldular beleş şuna eminimki %85 i beleş kopek alsalar bakamicaklar.çoğuda laf olsun die yazio işte nolcak.ama şunu söliyim o beleşçilerin arasında bende varım amaaaa(ben bakamiyacak arkadaşlardan almak istiorum rotwaylır)kimsede vermez biliorum nisana kadar aricam olmazsa bi petden alcam artıık napalım(öğrenci olduğum için böle beleş ariorum kusura bakmadınız dimi)100 millona bile ihtiyacım var ÖĞRENCİ OLAN ANLAR.üni.son sınıf öğğrencisiym.hepinize teşkrler fikirleriniz harika.LÜTFEN DÜRÜST OLALIM SİTEDEKİ ARKADAŞLAR......ANLAYANA
bir barınaktan sahiplenmeyi düsünmediniz mi? pet shoplardaki yavrular yeterince annesiyle kalmıyor ve annelere de genelde iyi bakılmıyor. barınaklarda her cinsten köpek var bi bakın derim ben.