Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
KEDİ TÜRLERİ
minnoşlardan hangisi en cana yakını ve sakini bana öneriniz var mı?
bu arada site harika olmuş elinize sağlık:))))
vallahi en sakini iran kedileri nereye bırakırsan orda uyur
en sevimlisi dersen hepsi sevimli bence ... kedilere bayilirim.
valla en canayakınını bilemem ama en sevimlileri kesinlikle sokak kedileri;)))
kessinlikle katiliyoruum! SOKAK KEDILERI PERFECT!!! Bugune kadar hep sokak kedileri besledim, adlarinin asi olmamalarina bakmayin sakin, kucuklugunden beri evde beslendiklerinde gayet asi bir kedi olup cikiyorlar. Cok da zekiler! ooyle fazla tuylu, yuzu tuyden gozukmeyen, yuruyen sus esyalarini almani tavsiye etmiyorum. kendi karakterleri yok gibi. kisacasi sokak kedilerini tercih etmeni tazvsiye ederim, 20 yasin varsa 20 yildir kedi beslemisimdir, hepsi de sokak kedisiydi hepsi de mukemmeldi...
Teşekkür ederim arkadaşlar. Haklısınız aslinda bugünden itibaren yavru sokak kedisi arayışlarıma başlıyorum.
TEKİR TABİİ Kİ:::))) OYUNCU VE ZEKİ..... BİR DE TEKİRLERİN YÜZLERİNE HASTAYIM..... ÇOK GÜZEL OLUYOR... SANKİ KALEMLE ÇİZİLMİŞ GİBİ....
en tekirlerin bakışlarına hastayım asıl,çok zeki ve kurnazca bakıyorlar
bencede tekirler kedilerin en güzeli... süs hayvanı değilde kedi almak istiyosan tekir almalısın...
bence sokak kedisi almalısın inan onların süs kedilerine göre daha çok sevgiye ihtiyaçları var zaten bence sokakta yaşayan hayvanlar daha güzel süs kedilerine göre ayrıca sokakta daha çok seçenek var aslında ben sokakta yaşayanları sokak kedisi gibi küçümsemiyorum aksine onların daha üstün ırk olduklarını kabul ediyorum nedenine gelince onlar daha zorlu şartlar altında yaşamayı başarıyorlar bu deneyim de onlara ayrı bir asillik katıyor ama en uygun olan yardıma muhtaç kimsesiz bir kediçiği alman bence
çok doğru yazmışsın piskedi,aynı duyguları paylaşıyoruz.sokak kedileri daha uysal,daha sevimli,daha asil,daha sevgi dolu oluyorlar.sokak keedileri sevgilerini paylaşacak insanlar arıyorlar ve bu yüzden eğer bir sokak kedisine sahipseniz cins bir kediye sahip olduğunuzdan çooook daha fazla sevginiz var demektir..:)))