Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

akvaryum kapağı

arkadaşlar bi yardımınıza ihtiyacım var bilenler lütfen yazsınlar ben akvaryum yaptırdım camcı bi arkadaşıma ama kapağı yok istanbulda nereden kapak yaptırabilirim. [email protected] yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim

img

kerem81

20 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende buna yakın bi dertten muzdaribim.Benim tankın kapağı sacdan ama biraz kalın malzeme kullanılmış çok ağır.Paslanmaz ince sacdan yaptırmış bir arkadaşı görmüştüm ama izini kaybettim.Bunu nerde yaptırabilirim.

img

mahmutyilmaz

20 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşalr ben şirevlerde oturuyorum sizin icin burada bir akvaryumcu varakvaryumlarina burada birine kapak yaptiriyo sipariş verrisiniz sizede yaptirir bana cevap yazin

img

blackout

19 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili blackout bana telefon no veya fiyatını ogrenebilirsen cok iyi olur ilgine teşekkür ederim [email protected]

img

kerem81

ÖZEL MESAJ

selam arksalşar ben bugun telefonunu ogrenecegim ama sizde akvaryumun boyutlarini verin ona gore size fiyat alyim sonra pahali dersiniz bida buraya kadar gelmeyin iyigunler

img

blackout

ÖZEL MESAJ

benim akvaryumum 120*40*40 senden haber bekliyorum dostum teşekkür ederim

img

kerem81

ÖZEL MESAJ

selam arkadaş ben akvaryumcucun telofonnu aldim 02126543684 cep:05333174161 numara bu arar konuşursun teşekurler bide bana guzel bir cikletini geir haaaaaaaaa o kadar yardimci olduk

img

blackout

ÖZEL MESAJ

cok teşekkür ederim arkadasım cikled işine gelince bende yalnızca 2 adet var ama yavrularsa sana mutlaka veririm

img

kerem81

ÖZEL MESAJ

selam arkdaş kapgi yaptirdnmi ben snana ciklet meselesini saka niyetine yazdim karsilikli birsey yapsaydim ole yapmazdim yani anladnmi

img

blackout

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar Fatih''te akvaryum yapan bir kişiyi biliyorum Doğan akvaryum. Sokak arasında. Karagümrükte. İsteyen olursa telefonunu bulabilirim. Ayrıca istenen boyutta hem ince saç hem kalınca pirinç benzeri materyalden kapaklar yapıyor.İlgilenenlere duyurulur. Bu arada kapakları kilo hesabı tartıyor ve fiyatlandırıyor.

img

eserin

20 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ