Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
İzmirde Artemia satan yer
Arkadaşlar merhaba. yavru lepisteslerim için artemia almak istiyorum. izmir de oturuyorum fakat hiç bi yerde bulamadım. İzmirde oturan arkadaşlardan ricam satan bir dükkan biliyorsanız. Yerini tarif edebilirmisiniz. Yada online olarak satan bi sitede olur. İlginize teşekkürler...
bunlar canlımı oluyor kuturulmuşmu ya kan kurdu var ondan alsak olurmu acaba ? bende izmir. yavrucaklarımın sakat olmalarını istemiyorum.Beslemek istiyoruuuum :)))
arkadaslar canlisiyla neden ugrasacaksiniz ki.?? bence gidip hazir dondurulmuslari var onlardan alin.deep-freeze de sakliyorsunuz ve istediginiz zaman bicakla kesip veriyorsunuz.hem baliklariniz kaliteli besleniyor hemde ev halki kurt gibi hos gozukmeyen canlilardan uzak kaliyor.ayrica neden sadece artemia ve kan kurdu???? piyasada yuzlerce cesit ithal hazir frozen yemler var.bence guzel bir koktely en iyi kan kurdundan iyidir.kurtta vermek lazim yanlis anlamayin ama cesitlilik tek duze beslenmekten iyidir.dilerseniz yardimci olabilirim yem konusunda.otobusle yollayabilirim.sıkı bir ambalajve buz kasetleriyle otobusun dolabinda guvenle gelir [email protected]
Yardımın için teşekkür ederim. Eğer dondurulmuş yemi tavsiye ediyorsan, bu izmirde de var. Ben artemia nın dondurulmuş yemden daha iyi olduğunu zannediyordum. İlgine ve yardımına teşekkür edrim.
selamlar.tabiki canlisinin her zaman besin degeri daha yuksektir ama.ben dondurulmus kullaniyorum.canlida cok kullandim.inan oyle ultra bir fark yok.hem pislikle ugrasmiyosun.sevgiler...
Sonuç olarak izmirde nerde bulabiliriz
Selam ;
İzmir Kipa'da otopark girişindeki petshopta vardı..
Sevgiler.
Hangi Kipa diye sorsam?....
sanırım çiğli bornovadakinda üniversite var çünkü :)
hepsiburada.com''da var arkadaşım. pet bölümünde yemleri araştır artemia diye 200 ml. teneke kutuda satıyolar ve fiyatı 20 ytl civarıydı sanırım. Yıllarca yeter sana. Üstelikte tetra''nın yada sera''nın bir ürünü