Köpek Forumları > Kayıp Köpekler :(
Köpeğimizi Bulduk!!
1 Eylül''de Bornova''da kaybolan, her yerde aradığımız Alman çoban köpeğimiz Shiva''yı 7 Kasım''da tamamen tesadüf sonucu bulduk. Umudunuzu kaybetmeyin, hiç belli olmaz her an bizim başımıza geldiği gibi birden karşınıza çıkabilir. Darısı bütün kayıp köpek sahiplerinin başına...
Dostum bizim evimiz Atatürk Mahallesinde.Birkaç haftadır evimizin çevresinde gezen bir dişi Alman kurdu vardı.Acaba Shiva omu.Eğer oysa köpeğiniz çiftleşmiş olabilir bilginiz olsun.Umarım odur çünkü sefil bir durumda sokakta kalmıştı.
İlgilendiğin için çok teşekkürler ama biz çok şanslı insanlarmışız, çünkü köpeğimizi, iyi insanlar bulmuş ve durumları müsait olmamasına rağmen çok iyi bakmışlar. bunun için kendilerine minnettar olduk. sizin gördüğünüz köpeğin de onu arayan sahipleri olabilir, aklımızda olsun ve kayıp ilanlarını tarayıp değerlendirelim. bu arada o köpeği sahiplenmeyi düşünmediniz mi? belki bi çiftliğe falan verilebilir.
Köpeği sahiplenmeyi düşünmedim değil fakat şu anda bir tane yavru var.Ailem zaten çok karşı.İkinciside gelirse ne olur bilmiyorum.Ve küçük köpeğim çok kıskanç.Kıskançlıktan patlayacağından eminim.Kayıp ilanlarına biraz göz gezdirdim ama bulamadım.Bende iki tane yavru bulup birkaç gün baktım.Daha sonra sahibini öğrenince gittim söyledim geri verdik.Bir tanesini istedim ama o vermedi sonrada götürdü tekini sattı.İyi insanlar var yok değil.
O KÖPEGİ BANA VEREBİLİRSİM BENİMDE BİR GSD M VAR.BURNU SİYAH MIYDI KÖPEĞİN CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM.ÜMRANİYE/İSTANBUL DA OTURUYORUM.E MAİL ADRESİM:[email protected]
Köpeğinizin bulunmasına çok sevindim.Benim de geçen cuma günü köpeğim kayboldu,bornova da biryerlerde ama nerede:( Birkaç kişi görmüş ama salmışlar tekrar,özkanlar ve merkez polis karakollarınında haberi var arıyorlar.Cinsi boxer,adı danger, ayaklarında eklem yerlerinde nasırlar var,kuyruksuz gören duyan bilen varsa 0535 506 55 43 veya 373 01 76 nolu telleri lütfen arasınlar...