Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

erkek kuşumun gagası koyu yeşile döndü!!?

arkadaşlar, çift muhabbet kuşlarımın erkek olanının gagası koyu yeşil ile siyaha yakın koyu bir renge döndü. vitaminlerini yemlerini mamalarını muntazaman veriyorum. rahatsız etmiyorum. zaten evde gündüz kimse yok. dişinin gagası kahverengiye döndü yuvaya girip çıkıyolardı. acaba erkek kuşun çiftleşme isteği ile olabilirmi gerçi sitede böyle bir bilgiye hiç rastlamadım ama. bu arada kuşlarımın ikiside gayet sağlıklı ve hareketli görünüyorlar. kakalarındada ishal belirtisi göremedim. gagasının koyu renge dönmeside yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede gerçkleşti. yardım lütfen

img

ahmetkoray

19 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım formlardaki bilgilere bakarsak erkek kuşun artık erkek olma yolunda

img

muratmurat

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. Gaga ilk yeşil oluyor sonra siyaha dönüşüyor.Cere değil gaga enteresan anlayamadım affet.

img

sherif

19 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ahmetkoray yazdı :
arkadaşlar, çift muhabbet kuşlarımın erkek olanının gagası koyu yeşil ile siyaha yakın koyu bir renge döndü. vitaminlerini yemlerini mamalarını muntazaman veriyorum. rahatsız etmiyorum. zaten evde gündüz kimse yok. dişinin gagası kahverengiye döndü yuvaya girip çıkıyolardı. acaba erkek kuşun çiftleşme isteği ile olabilirmi gerçi sitede böyle bir bilgiye hiç rastlamadım ama. bu arada kuşlarımın ikiside gayet sağlıklı ve hareketli görünüyorlar. kakalarındada ishal belirtisi göremedim. gagasının koyu renge dönmeside yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede gerçkleşti. yardım lütfen

img

cicik

12 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benimkuşumada aynısı oldu hatta benimkisi tek kuş iken gagası erkek kuşumun kahverengi idi ama arkadas aldık ve mavi oldu yine ama şimdi yavru yapmaları için bir yuva aldım ve kız kuş içeri girdi yaklaşık bir ay da alıştı yuvaya ve şimdi yuvaya girip erkek kuş gelip ağzına yem veriyor ama daha yumurta olmadı erkek kuşum çiftleşmek içinmi gagası böyle oldu anlamadı yardım edin lütfen

ahmetkoray yazdı :

img

cicik

12 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ