Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
BARINAKLARA YARDIM.HER İLDE BULUŞMA
merhaba arkadaşlar.amacımız,her ilde hayvanseverlerin tanışmasına ve barınaklara beraber yardım edilmesine yardım etmek.İstanbul,İzmir,Bursa,Ankaralı hayvanseverler biraraya gelmeye başlıyor.siz de onlara katılmak veya diğer iller için yeni gruplar kurup bulunduğunuz ildeki hayvanlara yardım etmek ister misiniz?cevap evetse, [email protected] dan ayrıntıları öğrenebilirsiniz.link verecektim aslında ama reklam gibi olsun istemedim,isteyenlere göndericem.maddi,manevi;kim,ne yapabilirse.amaç,birbirimize destek olmak ve barınaklardaki muhtaç hayvanlara yardım etmek.bu yardımın birçok yolu var,istemeniz yeterli. lütfen,duyarlı olalım.
Merhaba O_K_K, çok doğru bir amaç için başlık atmışsın ama görüyorum ki, kimse senin başlığını okumamış bile. Neden okunmadığının yorumunu sana bırakıyorum. Nedeniyle ilgili zaten bir başlığım var benim... Bence yazacağın link reklam olmaz. Çünkü hepimiz burada bir amaç için varız, o da "Köpek Sevgisi" (Tabii bu forumları fırsat bilen aptal kazanovalar hariç)...! Link''i yayınlarsan, ilk ziyaret edecek olan benim...
merhaba,sebastiyona.ilgin için teşekkürler. ewet,zaten çok okunacağını düşündüğümü söyleyemem.hem başlık,hem nickten kaybediyorum.yazını okudum,maalesef doğru.. tamam o zaman,linki veriyorum.oraya cevap yazmak ister ama üyelikte sorun yaşarsanız bana haber verirsiniz,yardımcı olurum hemen. http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=11933 yeni başlıklar da var,onları da eklemek istedim. http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=11943 http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=12015 bursa,ankara,istanbul,izmir hareketleniyor.sitede yine barınaklara yardım için toplnan arkadaşların başlıklarını göreceksiniz. bu arada,Isparta''da barınak olup olmadığını bilen varsa lütfen bana yazsın.
SLM O_K_K ARKADAŞIM çok düşünceli bir davranış bu yüzden sana tşk etmek istedim bende yardımcı olmak isterim okudum vede bu kadar az ilgi beni çok üzdü ben ilk başlık olarak köpekleri seven yeni bir üyeyim diye yazmıştım bu yüzdendirki yardımcı olmak isterim linke daha bakmadım şimdi bakacagım buna emin ol iyi akşamlar
Merhabalar... Bu kadar güzel yararlı,keyifli bir iş için neden insanları ilgisiz kaldığını söyliyeyim...Burda gerçekten hayvanseverim diyebilecek çok az kişi var!köpekleri veya diğerlerini neden besledikleri ortada!Ben bir öğrenciyim ve bu halimle kampanyayı sonuna kadar destekliyorum.Ayrıca hayvanseverlik sadece kendi evcilini sevmekle olmaz duyrulur...
BörteçinE,ilgin ve desteğin için çok teşekkürler. haklısın.yapılacak yardımlar illa 15kg mama,her hafta gidip orda çalışma vs değil;kim ne yapabilirse..ben de geçen sene üniversitedeyken (ank) havhav.comdan tanıştığım arkadaşlarla her hafta barınağa gittim,bazen haftada 2-3 kez.benim gibi tembel birisi bile keyif alıp heyecanla gidiyorsa,bu gerçekten mutluluk ve huzur veren birşeydir. seni de aramızda görmek isteriz.hangi şehirdensin?maalesef daha ist,ank ve izmr dışında toplanan olmadı..ama bir-iki kişi çıksa daha çook ilimizde yardım yapılabilir.