Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

Jako istiyorum...

Sevgili site sakinleri ben bir üniversite öğrencisiyim paramda yok denecek kadar :) her öğrenci gibi.. ama ben bir jako istiyorum... yaklaşık 5-6 yaşımdan beri muhabbet kuşu beslerim hep yaşlanıp eceliyle ölmüşlerdi.. fakat bu sefer kuşumun katili oldum. durum şöyle: dişi kuşum 4-5 yaşlarında kızıştı burnu kahverengi oldu, kafesindeki çanıyla oynaşmaya başladı, bende bir arkadaşımın yine aynı yaşlardaki erkek muhabbetini getirdim bunlar çok güzel anlaştı, neyse muhabetin sonucunda bir yumurta oluştu fakat bu yumurtayı dişi çıkartamadı yardım ettik yağladık pulladık derken onu çıkarttı ikinci yumurta oluştu bu sırada yine forumdan okuduğum herşeyi uyguladım lamba yakmak kafesin tepesinde güçlendirici yem karışımı aldım verdim, hatta yeminin içine yağlı olduğunu bildiğim bazı tohumlardan bile attım, sonuç değişmedi veterinerede götürdüm ama oda bana az sonra yazacağım şey ile ilgili bir fikir vermedi... forumdan bir kişiden öğrendiğime göre eğer yumurtayı içinde kırsaydım kuşum yaşarmış... bunu bilmiyordum.. sonuç itibariyle kuş bir gün sabah kafesin altında kanatlarını açmış bir şekilde ölmüştü. bunun üzerine hep bir papağan beslemek istemiştim ama pahalı olduğundan bunu yapabilecek gücüm yoktu foruma bir ilan vermeyi uygun buldum... bazı önerilerim var bunlar : 1) web sitesi tasarımı yapıyorum profesyonel denebilir, isteyen olursa örnek sitelerimi gösterebilirim. 2) matematik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim matematik özel dersi verebilirim. önerilerim bunlar bu öneriler doğrultusunda bana bir jako sağlayabilecek birini arıyorum ilgilenen olursa buradan mesaj yazabileceği gibi [email protected] adresine mail de atabilir aynı adres aynı anda msn adresimdir... izmirde ikamet etmekteyim. ve jakoyu ne satmak ne başka birşey ciddi manada bir tutku ile istiyorum onu eğitip ecnebi şovlarında çıkan papağanlar kıvamında konuşturmak istiyorum...

img

leoparta

19 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir öneri daha eklemek için bir cevap yazıyorum. nokia n-gage classic temiz bütün aksesuarları ile beraber 128 mb hafıza kartıyla.. bu aletide verebilirim. kutusu cdsi kutudan çıkan oyunlar falan herşeyi duruyor telefon zaten fazla kullanılmadı... telefonun özellikleri: radyo mp3 çalar smartphone özellikleri (6600 tarzı telefonlardan bildiğiniz program yükleme, yeni özellik kazandırma tarzı...) pili telefon kullanılmadan yatarken 3 buçuk gün gidiyor, kullanımda 2 gün civarında gidiyor...mp3 player aralıksız çalışırsa 10 saat, radyo aralıksız çalışırsa 13 saat civarında gidiyor. herşeyi orjinal açılmamış telefon... bu telefonu zaten piyasada bulamazsınız bulursanızda 300ytl ye kartsız verilir, 128 lik kartı 50 milyon civarında bir paraya alabilirsiniz(teknosadan yeni aldım ordan biliyorum.) kuşu bu önerilerin birine verebilecek biri varsa cevap bekliyorum. mail adresimi hergün 2-3 defa kontrol ederim. [email protected]

img

leoparta

19 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ