Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Balık Arayanlar

Mesaj Ekle

istakoz isteyen?

8 cmlik cici istakozuma sahip arıyorum! tatlı suda yasar diger baliklara zarar vermez! 1 frontosa ile yada bemba ile takas yapabiliriz! saygılar! [email protected]

img

aquamania

20 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne tesaduf gezinirken sana rastladim bende ıstakozlarimi uretmee calisiorum birinde yumurtalar var 2. esde bi aksilik cikmassa onlarda yumurtalarini tasio olacak neden vermek istiosun cok guzel hayvanlar kiyicanmi simdi

istakozumu seviyorum sende neler var mercan! sarı prenses,frontosa,bemba varsa vereyim sana istakozumu! benimki erkek büyük ihtimalle!

img

aquamania

20 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen istersen ben sana vereyim yeterince var 8adet bende su anda 4 auruvana 2 tiger kedi baligi diger akvaryumda ise challengerler var 60cmlik. istakozlar ayri akvaryumda ayrica 1 kedim 1 green tree pythonum bide igusum var

Merhaba arkadaşım ben almak isterim tabi satıyorsan ben avcilarda oturuyorum bana nakadar istediğini mail atarsan sevinitim mail adresim [email protected] unutmadan lütfen uygun olsun görüşmek dileğiyle

img

muratgunnn

20 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

murat arkadasim ben o sozu olesine dedim cok var die istakozlar es ve degerinin cok ustunde fiat versinler vermem ama arowana istersen her boy bulabilirim 2metreye kadar

aQuamania istakozuna musteri bulabilirim oda benim gibi uretim yapio ama istakoz bulmadiysa ayrica murat arkadasim banami cevap yazdin yoksa AQuamaniayami ona yazdiysan ozur dilerim yalnis anlasilma oldu eeeeee napion aQuamania

murat biz yakınmısıız istersen getireyim görücü usulü yapalım! mailini bekliyorum! mailde attım aynı zamanda! [email protected]

img

aquamania

20 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru istakozda alabilirim senden mercan! çok hosuma gidiyor yaramazlar ama benimki ciddi büyüdü yani! evlendirmek lazım artık!

img

aquamania

20 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

walla aQuamania benimkiler yavrular daga buyumeden satıldı hala bendeler olgun boy olmasini beklioruz bidaki sefere sana ayiririm