Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

O_K_K yardım

ben havhav coma girdim ama üye olamıyorum sitede mi bir sorun var yoksa benim pcdemi üye ol bölümünü açmıyorda...

img

cırpık82

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARDEŞ BEN SEN ÜYE YAPARIM WWW.HAVHAV.COM A Bİ MSN DE KONUŞURur FERHATDENİZ96@HOTMAİL.COM

TŞK ÜYE OLDUM ONAY BEKLİYORUM :)

img

cırpık82

ÖZEL MESAJ

aktiv edilmek bu kadar uzun mu sürüyor:((

img

cırpık82

ÖZEL MESAJ

kusura bakma,yeni gördüm...PCmde sorun var,yeni girebildim eğer hala sorun yaşarsan bana yaz,benim nickimi kullanırsın gerekirse. [email protected] genelde üyelikte zorluk olmuyordu ama son zamanlarda arada sorun yaşanıyor.bana yazarsın,dediğim gibi.

img

o_k_k

20 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk sorun değil oldum ama aktiv olmayı bekliyorum dün olmuştum üye ona daha gelmedi üyelik biraz öncede oldum eskisini kabul etmedi baştan oldum başka bir mail adresi vererek belki ona gelir diye kısacası hala beklemedeyim...

img

cırpık82

ÖZEL MESAJ

havhav.com a bende üye oldum ama bana 3 gündür aktıvasyon kodu gelecek heralde oranın kanunu oyledır dıye beklıyordum demek benım gıbı madurlarda var bende tekrar deniyeceğim...

img

jolt_21

19 yıl 5 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,arkadaşlar. maalesef son zamanlarda sitede üyelik aktivasyonu gerçekleşmiyor,başı boş kaldı sitenn biraz.o yüzden şu anda yapılabilecek çok birşey yok.. eğer barınaklarla ilgili Ank ve İstanbullu arkadaşlarla konuşmak isteyen olursa msnlerini verebilirim. diğer nedenlerle üyelik alan arkadaşlar,maalesef beklemek zorundalar..ve ne kadar daha sürer,bilemiyorum...ama bana mail atarsanız,yazmak istediğiniz makul şeyleri oraya kendi nickimle yazabilirim.

img

o_k_k

20 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ