Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
HER TÜRLÜ HAYVAN KOVAN ULTRASONİK CİHAZLAR
kedi,Köpek Korkusu olanlara veya İşyerinizde Kuş problemi olan şirketler için Kedi-Köpek-Kuş-Fare-Köstebek-Haşere vs.Gibi Hayvan ve vektörleri kovan kovucu cihazlarımız gelmiştir.detaylı bilgi için http://www.osman.com.tr web adresimizi incelemenizi öneririm.Bilgi için [email protected] adresine e-mail gönderiniz.irtibat Tel: 0312-4918791 Fax: 0312-4919095 dir.Saygılarımla. Osman Taşpınar
mesajınızın başlığını görünce gözlerime inanamadım... osman bey ilan vereceğiniz siteyi şaşırdınız herhalde. burası hayvanseverler sitesi. yani amaç insanları hayvan edindirmek onları kovalamak değil!!!!! tamam sizin de pararladığınız ürünün satışını yapmak hakkınız olduğunun (ne de olsa hayvanlara zarar verici birşey olmadığı onları yalnızca uzak tuttuğu için) ve bu tür ürünleri talep eden insanlar olduğunun farkındayım ama, ürünün reklamını veridğiniz yere dikkat edin......www.intoko.com.tr ya da gazetelere verebilirsiniz ilanınızı.....
yanlış sitedesiniz beyefendi...yaptiğiniz büyük hata...
kedi yada köpekten korkan birisi bu siteye niye gelsinki sizde işinizi yapıyorsunuz ama ilan vermek için bir sürü site var bana komik geldi
tamam... insan kovar bir makine yapmak şart oldu... ya dumur oldum basligi görünce... aga bak bizdede ne var.. onbes santimlik sopa.. garantili insansavar.. yaklasta göreyim... aga bu ne psikopat mantiktir... modlarin bence bu linki editlemeleri lazim..ama mesaj kalsin.. osman aga ibret vesikasisin:)
burada sokaktaki hayvanları elleriyle besleyen, onlar için birşeyler yapmaya çalışan, bu uğurda anlamsız tartışmalara girenler bile var siz ne yaptığınızın farkında mısınız! şaşırmış şaşırmış cık cık cık