Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

yeni uyeyiz hemen tanıtalım kendimizi

merhaba adım eren ist acıbademde oturuyorum 2 aylık bitbull boxer kırması kopeğim war su ana kadar hic bir zorluk cıkarmadı bana.benim merak ettiğim kopeğin eğitilmesi için bir yası warmı.

img

wrongdoer

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm hoşgeldin bir televizyon programında izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam var ama kaç yaş oldugunu bişmiyorum...bilgisi olan arkadaşlar vardır işallah

img

cırpık82

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle hoşgeldin demek istiyorum soruya gelince her hopek için biraz farklı olur ama en fazla 2 ay farkeder mesela rotlarda 6/7 aylıkken goldenlarda8/9 aylıkken başlanır senin kopeğinde de7 aydan sonra tam olarak başlayabilirsin ama eğitim için kesin bir yaş yoktur bende 3 aylık boxer var otur komutunu hemen anlıo yani istersen hemen de başlayabilirsin ama sakın kopei sıkma bütün soruların için [email protected]

img

eğitimliköpek

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tesekkur ederim.daha geleli 1 gafta oldu ama tasmasız parklarda dolasırlen yanımdan ayrılmıyor.otur deyince oturuyor.hayır komutunda bazen yapmıyor bazen yapıyor.gelir gelmez terasa tuvaletini yaptı.bende dıskısını alıp bir bosete koydum sonra atarım diye terasın en pis yerine bıraktım bu onu gordu ve artık sadece oraya yapıyor.tyek sorun beni ne zaman gorse altına kacırıyor.oda sevgisindenmis.zamanla oda gecer herhalde

img

wrongdoer

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HOSGELDINIZ BIZ DE YENI UYEYIZ BIR HAFTA ONCE SELAM YAZDIK SITE UYELERINE AMA 10 KISI OKUMUS BIR KISI BILE BIR MERHABA DEMEMIS KIRILDIK BIRAZ NEYSE SIZ HOSGELDINIZ

img

bruceulku

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ