Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

ACİL OLARAK YARDIMA İHTİYACIM VAR

arkadaşlar merhaba. ben uzun bir süre köpek aradıktan sonra, bu site sayesinde 5 aylık bir terier buldum. dün terierin eski sahibi bana onu teslim etti. yalnız şimdi şöyle bir sorunum var: köpek sabaha kadar ağladı ve bizi uyutmadı. yani yalnız kaldığında sürekli ağlıyor.mecburen oturma odasında yattım. sorum şu ağlaması zaman içinde geçer mi ve yalnız kalmaya alışabilirmi ya da ağlamaması için ne yapmak gerekiyor.bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa ne olur [email protected]''dan benimle irtibata geçsin. çok zor durumdayım lütfen yardım edin....

img

cüce

19 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş ağladı zaman köpepi sev sonra mama ver yavaşca çık aşışır bide agladı zaman sakın cevvap verme yoksa san çok bağlanır yalnız bırak ağlasın zamanla susar ok başka bişey sorarsan bana [email protected] ulalırsın ok

aglamasının bir nedenide eski sahibine olan özlemidir orda kendini yabancı hissettigi için de aglıyordur biraz sabırlı olacaksın o evi kendi yeri olarak kabullendigi zaman aglası kesilir üzlüyordur zavallıcık sende ilgini aksatmaki senide sahiplensin ki böylece ortama daha çabuk alışır sabırlı olacaksın:)

img

cırpık82

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size email adresinden yazacaktım fakat burdan yazarsam diğer arkadaşlara da faydalı olacağını düşündüm ama size birkaç soru sormam gerek evde sürekli birileri kalıyormu kopek sizden ayrı odadamı duruyo birde yatakta yatmaya alışmışsa ilk günlerde yatağınıza yakın bir yere bırakım ve yatmadan önce sevin biraz sesiz kaldıktan sonra sevin burada önemli olan orada o havlayınca değil sustuğu zaman onunla ilgilenmelisiniz birde kopeğinizi aldığınız kişiden daha çok bilgi almaya çalışın

img

eğitimliköpek

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bana yazmış olduğunuz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim öncelikle. köpeği daha yeni sahiplendiğim için çok fazla huyunu suyunu bilmiyordum ama sanırım verdiğiniz bilgiler ışığında ona nasıl davranmam gerektiğini daha iyi öğreneceğim. sevgili "eğitimliköpek"arkadaşım; köpeğim günün belli saatlerinde evde yalnız kalmak zorunda kalıyor. yani her zaman yanında birileri olmayacak.bide ben onu ayrı bir odada yatması konusunda alıştırmaya çalışıyorum. ilk geldiği gece çok ağladığı için ben de onunla oturma odasında yattım, gerçi bir şey fark etmedi yinede ağladı. ağladığı ve havladığı zaman onu duymamazlıktan mı geleyim? işe yarar mı? biraz önce de belirttiğim gibi, arkadaşlar hepinize tekrar çok teşekkür ederim.

img

cüce

ÖZEL MESAJ

arkadaşım köpeğin yanlızlıktan ağlıyor. köpeğini yanlız bıraktığın zaman yanına çalışır durumda bir radyo yada sesli çalışan bir saat koy o zaman susacaktır.köpek her ağlayıp bağırdığında yanına gitmen yanlış birşey.kötü sonuçlar doğurabilir.....

img

dewilfree

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili "eğitimliköpek" arkadaşım, bir hotmail adresin varmı seninle hotmail üzerinden görüşmek istiyorum

img

cüce

ÖZEL MESAJ

Bence köpeğinizi yanlız bırakmayın .Ona sevgi ve ilgi gösterin o da bunu anlayınca daha iyi olup ve ağlamaz.... Saygılarımla....

img

egeyalcin

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ