Kanarya

Muhabbet gibi maddi getiri sağlar mı?
Evde 30-40-50 çifte kadar muh. besleyenler var. Toptanı 13-14 YTL olan bir hayvan... kolay ürüyor, yediği şey: darı ucuz vs. vs. Peki evde üretim yapmayı düşünüyorum ama KANARYA... Bana muhabbet kadar getirisi olur mu???

çok güzel bir şey yapacaksın ama tabiki muhabbet gibi hemen getirisi olmuyor.. bende muhabbetten kanaryaya geçtim.. şimdi çok memnunum.. eğer sezonluk para kazanmak istiyosan kanaryanın getirisi daha fazla..tabi yapacağın kanarya kaliteli olacak..ben mozaik yapıyorum gayet güzel..

ama bir yılda kazanılan para tabii ki muh.''e göre az... değil mi?

tabiki değil.. muhabbete göre fazla bence.. ben mozaikleri en az 100 erden veriyorum.. artık gerisini sen hesap et.. tabiki getiri yapacağın ırka göre değişecek..

Sarı mozaik mi??? Yani merak ettiğim acaba mozaik''in hangi alt türü?? bi de damızlıklarınızı nerden temin ettiniz?!?!?

Bi de şunu sorucam 100''den kime satıyorsunuz ki?!?! Yani tek tek kişilere olur ama ne bileyim dükkancılar vermez o kadar...

damızlıkları mı zaman içinde topladım.. tabiki parakende ve toptan fiyatları değişiyor.. elindeki en güzel kuşu da toptan kuşla vermezsin tabiki onun yeri ve fiyatı ayrıdır.. arkadaşımın yazdığına katılamıycam.. bu işi bilinçli bir şekilde yapan biri mutlaka kazanacaktır.. kaliteliteli bir damızlık düzgün bir sistem ve yatırım şart.. york ve norwiç in üremesi kolay demesini de anlamadım.. bunlar yavrusuna bakmayan türlerdir nasıl kolay üreyebilir ki???? neyse ben de 4 arlıkta bir ankara lı olarak yarışmada olucam.. eğer fırsatın ve vaktin varsa sende orda ol.. bakarsın güzel ve bütçene uygun kuşlar bulursun.. alırsın.. sen kendi kararını ver bak iki kişi ayrı şeyler söylüyor.. belki onun ki doğrudur.. çünkü ben muhabbete göre bir değerlendirme yaptım.. bu konuda umarım diğer arkadaşlar da yardımcı olur.. çünkü amerikayı yeniden keşfetmiyoruz bilinen bir şeyi söylüyoruz bunun içinde ne kitap yazmaya ne de yönetici olmaya gerek var.. saygılar...

bana mail adresini ver sana mozaik resimleri yollıyım.. sarı mozaik tutulmayan bi cins..

🔒 Üyelere Özel abi gönderirseniz çok sevinecem

selamlar ben yazdıklarınızı okudum ve diyorumki arkadaşlar ben kanaryayı kendimi bildim bileli besliyorum ve bugüne kadar hiç kar etmedim kaldiki üç senedir sadec yorkhire besliyorum am bilemem sizderseniz benim çevrem var ben ürettiğim kuşu iyi fiyatlara perekende olarak satarım ben ona birşey diyemem ama iş toptana kalırsa kar yapmak bir yana siz bir yıl boyunca harcadığınız parayı çıkartabilirseniz ne mutlu size.bakın ben size bir şey anlatayım ben dedimya york bakıyorum elimde fazla kuşum var benim yerim çok büyük olmadığı için kuşları bir şekilde elimden çıkarmam lazım o yüzden bildiğim bir kaç tane pet dolaşarak sordum ve bana kuşları görmeden fiyat verdiler kaç para biliyormusunuz 20.00 ve 25.00 ytl ben şimdi size soruyorum tanesi 200.00,250.00 ye alarak kurduğunuz bir kümesin yavrularını 20.00-25.00 ytl ye vererek nasıl kar yapılabilir artık siz kendiniz rarar verin ama ben kuş beslemekten ve bu işe hobi olarak baktığım için para harcamaktan gayet memnunum.çümki bu iş bir hobi olarak bakıldıpında insanı daha bir mutlu ediyor tabi taktir sizindir.saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın