Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
O_K_K dikkatine
baktım siz havhav comdasınız işallah burayada bakıyorsunuzdur 2 gün oldu daha bana aktiv olmak için bir msj gelmedi adminleri filan yokmu o forumun
merhaba. bana e-mail adresinizi yazın ve e mail atın ve hatırlatın,benim nicki ve şifresini veririm.boşuna zaman kaybetmeyelim :)
mail attım size mail adresinize bakrmısnız
Ya bende üye olmaya çalıştım banada aktif etme maili gelmedi.Ben ne yapıcağım :( Üye olmayı çok istiyorum.Ama her deneyişimde mail gelmiyor.
pretty_cat,maalesef bu aralar site çok boş bırakıldı,üyelikleri aktive etmiyorlar,yeni üye olamıyor şu aralar..bana mail at,sana yardım olurum.siteye yazabilirsin o zaman. [email protected] çırrpıka da aynı yolla yazma imkanı yarattık :)
Teşekkür ederim ama bilgisayarımda sorun var.Nedense mail gönderemiyor.Sorun hallolursa mutlaka mail atarım.Yada site düzelince üye olmaya çalışırım.:)
isteyene veririm havhavdaki nickimi,artık kullanma gereği duymuyorum.bilginize,arkadaşlar..
öğrendiğim kadarıyla nick almaya çalışıp da alamayan birkaç kişi daha var.o yüzden şimdilik temelli vermiyorum.ama istediğinizde mail atın,yardımcı olucam