Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

DELİRMEK ÜZEREYİM!!!!!!

arkadaşlar merhaba yine ben. benden bıktınız biliyorum ama sizden başka da sorabileceğim kimse yok. benim ufaklık yani köpeğim bıdık, tuvalet eğitimi bir türlü almıyor. spreyi var ama bi işe yaramadı. hatta günde iki kez dışarı çıkartıyorum ama yinede oraya buraya yapıyor çişini. valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. akşam ben yanındayken bi sorun yok, ama ne zaman onu yalnız bırakırsam ortalığın canını okuyor.gece ben yatmaya gittiğimdede her yere çiş yapıyor. artık ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum. kızıyorum suçlu olduğunu biliyor saklanıyor ama gece yine aynı şeyi yapıyor. sizce ne yapmam gerek bi fikri olan varmı?

img

cüce

19 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:::)) bende köpegimi aldıgımda 1 aylıktı yattıgı yer hariç her yere yapıyordu seni çok iyi anlıyorum o zman senin köpeginde daha küçük büyüyerek ögreniyorlar :) benimki 4. ayında ögrendi sende nereye çişini yapmasını istiyorsan oraya götür buraya yapacaksın de orada biraaz bekle eger oraya yaparsa onu ödüllendir sev filan zamanla gider kendiliginden oraya yapar yattıgı yerleride bu arada kirletmezler...kaç aylık ou merak ettim

img

cırpık82

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim sevgili cırpık82 öncelikle. benim bıdık 5 aylık ama her yere yapıyor çişini. gazeteye götürüyorum kokluyor ama sonuç yok. valla bilmiyorum böyle ne olacak...

img

cüce

ÖZEL MESAJ

alışacagına emin ol ama sende pes etme çişini yapacagı zman zaten yerleri kokluyor biraz iyi gözlemle koklamaya başladıgı zman al hemen kuçagına yapacagı yere götür buraya yap bıdık de zmanla alışıyor gidip kendisi yapıyor zaten ama sende takipcisi ol yapmaması gereken yerlere yaptıgı zman azarla ama sakın elinle filan vurma bıdıga sadce azarla ok

img

cırpık82

ÖZEL MESAJ

merhaba cırpık82. bıdık yaptığı şeyin büyük bir hata olduğunu biliyor zaten. ben kızdığım zaman hemen kafasını yere koyup elleriyle saklıyor. bide ben çiş yaptığı zaman terlikle hafif poposuna vuruyorum. bi arkadaş öyle demişti. sence sadece kızmam yeterli olur mu?

img

cüce

ÖZEL MESAJ

Sabrın sonu selamettir. Bende sırf bu yüzden eve düşünmüyoum ve köpeğimi evde besleyemediğim için 15 günde bir yanına gidiyorum.

img

robbie34

19 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili cüce arkadaşım zaten sen bıdıgı yeni almışsın evine ortama alışması lazım eski kaldıgı yerde nereye yapıyormuşki çişini eninde sonunda senin istedigin yere alışacak buna emin ol bıdıgı vurmana gerek yokki kendi eline vur zaten ses çıktımmı korkuyorlar bıdıga vurma boşuna gazete kagıdını rulo yap kendine vur bıdıgın yakınında ondanda korkar ses çıkartıyor nasıl olsa alışacak emin olan eve olmuş olacak ama alışacak yeni daha sizin evde ...

img

cırpık82

ÖZEL MESAJ

arkadaşım öncelikle kolay gelsin....

img

börteçine1

19 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle kolay gelsin arkadaş... Köpeğinle konuşmayı denedinmi hiç?Ama ciddi bbir konuşma!Kafasını sağa sola çevirerek seni nasıl dinlediğine bir bak sonrada derdini anlat ona!Söylemeliyimki işe yarıyor.Benim KraL çözdü bu işi:) wc gelince kapıya gidio dışarı çıkarıyorum ve bellibi arsaya gidio ihtiyacını giderio ben evde yoksam yapmıo:)

img

börteçine1

19 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR HEPİNİZE VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE, SONUÇTA ZAMAN AYIRIP BANA YARDIM ETMEYE ÇALIŞTINIZ HEPİNİZ. BAKALIM ARTIK UMARIM BIDIK EFENDİ EN TEZ ZAMANDA ÖĞRENİR NEREYE YAPMASI GEREKTİĞİNİDE, BEN DE KURTULURUM O DA KURTULUR. UMARIM BU SORUNU ÇÖZEBİLİRİZ.....

img

cüce

ÖZEL MESAJ