Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

ajanda teşekkürler

şun an bende ankaradayım sıhhıye ordu evindeyim bana önereceğin kızıl ay yakınlarındapetshop yada kuşcu varmı saol heme4n cevap senden geldi

Çok acele ediyorsun, acele etme sonra komutanım kızar, kızılay civarında pet shoplarda güvercin bulamazsın. Balkonda güvercin besleyen pek çok insan var, balkonda, çatıda, evinde banyoda hatta yatakodasında besleyenleri bile bizzat duydum, gördüm. Ev müstakilmi yoksa lojmanmı? Kangal köpeği hiçbir sorun yaratmaz. Kaç güvercinin olmasını istiyorsan sayıyı belirt, ben sana maille sandık proje ve boyutlarını yazayım. Yarın yazarım, mail adresime mail adresini bırak ve sorularımı yanıtlandır yeter. yalnız çok önemli bir husus da önce balkonunu ölçmen gerekiyor. Balkonun neresi müsait kapı açılıp açılmaması, sandık yuvanın kapılarının müstakilen açılıp açılmaması gibi hususları değerlendirmen lazım. Onun için önce bu değerleri tespit edip bildirmen lazım. Balkon tamamen boşmu kaç kapısı var, sandıkla kapı iptali veya kullanım zorluğu doğacak mı? Balkona hangi oda veya mutfak vs. müstakil bölümden geçerek çıkılıyor. Balkonun önü açık mı? Yoksa bahçeye bakması çok güzel, kangal köpeği olmasıda güzel, güvercin aşağı düşse bile pis kötü kalpli kediler yanaşamazlar. Kaçıncı kat olduğunu da merak ettim, maille yaz lütfen. Güvercinler temizliklerini düzenli yaptığın sürece koku yapmazlar. Balkonda besleyeceğin için hiç problem yok, düzenli temizlik ve hijyen sağlandıktan sonra kümesin içine kafanı bile soksan koku olmaz. Güvercin beslemede en önemli husus güzel ve huzurlu bir kümes ve kuşların etrafı seyredip uçacakları, oyunlu kuşların taklalarını atacakları bir yer, alan olması. Önce sandık kümes sorununu çöz, daha sonra kuş temini ile ilgili ben sana yardımcı olur, yer tarif ederim. Salıcakla kal. Okan... [email protected]

img

ajanda

20 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ