Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

balkonunda güvercin besleyen varmı??

ben balkonda güvercin beslemeye karar verdim ama ev çok kokar mı?

kolay gelsin arkadaşım.eğer balkonda kuş besleyeceksen çok işin var.koku o kadar rahatsız edici değil dir ama komşularla uğraşmak zorundasın.kolay iş değil,tavsiye etmem ama bende balkonda besliyorum.

naber ben de balkonda besliyorum. ama  apartan sakinlerinbe farkettirmiyorum  balkonun 31 naylonla bir kümes  yaptım herkes için de eşya var zanneditor. vede bir sorum var kış günü güvercinlerden nasıl yavru alabilirim????......???

img

kro

19 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güvercinler ortamları uygun olduktan sonra yaz kış farketmez,yumurtlar ve yavru bakarlar.yeterki gerekli ısıları sağlanmış,bakımları ve temizlikleri yapılmış,yeterli yem ve calsiyumları verilmiş olsun.ısıyı 100 mumluk ampulle,calsiyumuda toz haline getirilmiş kurutulmuş yumurta kabuklarını yemlerine karıştırıp vererek sağlayabilirsin.

yazın sen hissetmezsin kokuyu ama evde güvercinle ilgilenmeyenler bi hayli rahatsız olucaklarından emin olabilirsin kokudan ne kadar temiz tutarsan tut kokar

img

güvercin

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KOLAY GELSİN BİLADER KÜŞ BESLEMEK OKADAR KOLAY DEYİL ÇÜN EVİNİZİN YAKINLARINDA KAVGALI OLDUGUNUZ KOMSULAR VARSA YANDINIZ HEP ONLARIN DIRDIRINI ÇEKER SİNİZ AMA GÜZEL BİŞEY YAAAAAAA BİR BAŞLAR SANA NIZ ÇOK ZEVK ALIRSIN E-MAİL ADRESİM POMPACİ_12@HOTMAİL.COM

BENDE BALKONDA GÜVERCİN BAKIYORUM VE KAVGALI OLDUGUMÖUZ KOMSULAR VAR BANA LAF YAPIYOLAR AMA HEPSİN AGZININ PAYINI VERİYORUM

ARKADAŞIM BEN GÜVERCİNLERİMİ ÇATIDA BESLİYORUM;AMA YİNE DE KOMŞULARLA UĞRAŞIYORUM.BENCE SEN İSTEDİĞN YERDE BESLE KOMŞULARIN HİÇBİR ŞEY DİYEMEZ.SENİN EVİN SONUÇTA.ONLAR SENİNLE UĞRAŞMAK İÇİN BAHANE ARIYOLARDIR.

img

kheldar

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ