Kuş Forumları > Papağanlar
sultan aşırı derecede tüy döküyor ve titriyor lütfen yardım edin.
arkadaşlar sultan papağanın alalı 4 ay falan oldu sultan aşırı derecede tüy dökmeye başladı devamlı olarak kaşınıyor ve gagasınla destek alarak tırmanıyor kafese bide titriyor devamlı ve tüylerin kabartıyor yardımlarınız için teşekkürler . [email protected]
slm papaganim.nete uye olursan mutlaka yardımcı olurlar.cok ıyı bır arkadaslık dostluk var o sıtede mutlka uye ol kesın yardım ederler
benim anladığım kadarıyla o kuşa bunu yaptıran iklim ve hava şartları olabilir
merhaba 2 hafta önce bende bir sultan papağanı aldım.Adı Şafak. onda da titreme var. Bir de yaklaşınca kedi gibi pıhhhhhh diye ses çıkarıyor. Bu normalmi?
slm.jenba5...9 aydır sultanım var,zaman zaman titriyor ve tüylerini kabartıp çırpınıp minik tüylerini döküyor.buna alışmalısın.kendine alıştırmak istiyorsan dişlerinin arasına bir kürdan koy,yavaşça başını ona yaklaştır.emin ol çıldırıyor.elden,parmaklardan nefret ediyor,ısırıyorlar,sürekli aynı şarkıyı(daha dün annnemizin kollarına koşarken)gibi kısacık nakaratı ıslıkla sürekli çalınca öğreniyor.maydanoz öldürüyormuş.virüslere çok dayanıksızlar(tropikler ya) biz balkona kuş yaklaştırmamaya çalışıyoruz.bizimki hep dışarda kafese sadece yemeğe giriyor.her zaman çekinmeden sorabilirsiniz.