Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

En SoNuNDa

merhaba sevgili köpek sever ( hayvan sever ) arkadaşalrım.... en sonunda bir köpek aldım kendime ... inanın çok heyecanlıyım ..köpek konuusnda profosyenelim aslında daha önce 14 yıl boyunca dişi bir ispanyol cocker besledim ... köpeğim evlenmeme 1 ay kala öldü 14 yaşında ... daha sonra 3 sene gecti üzerinden her seferinde almak istedim ama kızıma haksızlık olur diye alamadım, yapamadım .. tesadüf bu ya ; labradorlara merak saldım bugünlerde onlar hakkında bir çok şey okudum vee ummadığım bir yerden bi akşam telefon geldi ve 8 aylık erkek bir labradora yeni sahip aradıklarını söylediler ilk başta soğuk baktım ama içimdeki o sevgi bana gidip onu şu anki olduğu yerden alıp evin içine sıcak bir yuvaya sokmam gerektiğini söyledi bende öyle yaptım gittim ve aldım şu an evimde eşim, bebeğim ve bady ...... inşallah bebeğilede ii anlaşırda bir sorun yaşamayız aslında daha geleli iki gün oldu ama bebeğime oyunlar yapmaya başladı .... bende bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim ... ve içimdeki o heyecena o köpek sevgisi yeniden alevlendi ... herkesi köpek beslemeye davet ediyorum ... onun zevki, sorumluluğu, sevgisi bambaşka bunu tadmayan bilemez ... hepinize iyigünler ...... EN SONUNDA OLDU BE ARKADAŞLAR ........

img

kuscu01

21 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bilmezmiyim köpek sevgisini ha evlet ha köpüş sevgisi benim için aynı allah olmayanlara versin işallah biraz daha duygusal ve sevecen bakarlar hiç olmazsa çevrelerine :)

img

cırpık82

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ