Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

AKVARYUM (ankara) 100b 35e 55y

arkadaşlar akvaryumumu satıyorum 6mm camdan yapılmış kapağı(alüminyum) ve silikonları siyah renkte ölçüleri boy100 en 35 yükseklik 55 ışık sistemi mevcuttur kapağa anahtar yerleştirdim ordan ışığı açıp kapatabiliyorsunuz ve kapakla ışık arasındada cam var su buharı ışık sistemine zarar vermiyor daha 20 günlük sıfır sayılacak akvaryum.içinde 100w 2 adet resun marka otomatik ısıtıcı,arka fon resmi,2 adet derece,boyu marka çift çıkışlı hava motoru,yeteri kadar hortumu ve hava taşları iki adet testi bir adet delikleri olan kaya.yeşil markasını bilmiyorum hava motoru alt tarafı kapatacak kadar dere kumu midye kırıgı ve 1cm büyüklüğündeki salyangoz kabuklarından oluşan kum var.balıklar ise 15-20 adet 2,5-3 cm büyüklüğünde mavi imparator ve 15-20 adet damızlık adayı mavi imparator.fiyat belirlemedim arkadaşlar ama akvaryumu işini bırakıyorum makul bir fiyata hepsini vereceğim.resimleri vardır.maillerinizi [email protected] adresine gönderiniz

img

terekeme36

20 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana resimli bir mail atarsan sevinirim ayrıca fıyatta belirlesen iyi olur piyasadan pek haberder degilim lutfen faiş olmasın sagol mail adresim : [email protected]

img

freefire

19 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım akvaryumunu satmadıysan bana bi resimli mail at ben hasta balıklar yada üretim için ikinci bir tank arıyorum fiyatıda belirle konuşalım ok! [email protected]

img

splayer_32

19 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ