Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

kavga olurmu ki???

ya cennet papağanıyla muhabbet kuşunu aynı kafese koyarsak bişey olurmu acaba?çok acil cevap lazım ama.noolursunuz yardım edin

img

kene17

19 yıl 5 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence çok kötü kavga ederler. aynı kafese koyma.

img

yeldag

19 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilgin için çok teşekkür ederim.korktuum gibi olmadı.bayaaa iyi anlaşıylar.birbirlerini kaşıyolar falan.ayrı kafesteler zaten.çok mutlu oldum amaaa :)))))))

img

kene17

ÖZEL MESAJ

Merhaba, ben o dediğini yaptım.aynı kafese koymadım ama aynı odadlardı kafeslerimin kapıları da sürekli açık olduğu için birbirlerinin kafesine giriyorlardı.Ancak cennet papağanı çok daha güçlü ve kendi cinsinden olan muhabbet kuşuna zarar vermeye çalıştı.aynı zamanda dişi kuşumunda canını yaktı.Cennet papağanının kapısını kapattım o zaman da çok agresifleşti diğerlerine ulaşamadığı için.benim muhabbetler de onun kafesine kazayla konarlarsa kafesin içinden ayaklarını yakalamaya çalıştı. diyeceğim şudur asla ve asla iki kuşu aynı oda da bile barındırma..... hepsini bir tuttuğumu görmek için aşağıdaki linkten resimlerine bakabilirsin.... selamlar saygılar.... http://www.papaganim.net/default.asp?mdl=2&cat=detay&FileID=150

img

kovarinko

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok ya korktuum giibi olmadı.bayaaa iyi anlaşıolar.aynı yemlikten yemek yiolarr beraber.hep yanyanalar.hiç ayrılmıoolar birbirlerinden.aynı kafesteler şu an hatta.

img

kene17

ÖZEL MESAJ

cennet papağanın erginleşip eş isteyince görürsün....8ayı yavrusunu severken öldürürmüş deyiminin gerçekliğini9papağanlar istemeselerde muhabbet kuşlarına zarar verirler.ve muhaabbetler daha küçük ve narin olduğundan çoğu zaman yaralanmalar ölümle sonuçlanır..

img

kovarinko

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ