Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
yardımlarınızı bekliyorum...
öncelikle merhaba arkadaşlar sizlerden bir isteğim olacak bana sibirya kurtlar ve alman kurtları hakkında bili verecek ıyı bir site biliyormusunuz veya sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşırmısınız bana yazabileceğiniz msn adresim [email protected] onlar hakkında her türlü bilgiye açığım.
SİBİRYA:ağır yuk tasıyan cok calıskan Spitz grubunun bir üyesidir. Siberian Husky köpeklerinin resmen bilinen tek türüdür. çok uysal,şefkatli,insanlara çok yakın bir hayvandır ama bekçilik görevine pek yatkın değillerdir.havlamazlar daha çok ulurlar. kolaylıkla terbiye edilebilen bu cins daima önde gitmeyi tercih eder. ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ:bekçilik,askeri işler ve polis görevlerinin ifasında üstün yetenekleri vardır. küçükken özenle secilip beslenmesi gerekir.bol bol gezi ve idman yanında tımarının tuylerının fırcasının yeterınce ıyı yapılması gerekır.eğitime yatkındır ve cok iyi sonuclar alabilirsin. BENİM ÖNERİM SİBİRYA ÇÜNKÜ ALMAN KURTLARI GERCEKTEN COK KOTU KOKUYOR NE YAPARSAN YAP KENDİLERİNE HAS KOKU GECMİYOR.
selamlar;sibirya kurtlari(ki köpeklere kurt denmesi yalnistir)orta düzey eğitilebilirliğe sahip hayvanlardir yaklasik olarak600_800 kelime hafizaya sahiptirler tam bir soguk iklim köpekleridir koku alma duyulari iyi gelişmemiştir sakin ve iyi huyludur hatta çok nadir sinirlenirler kizak çekmek gibi agir yüklerde oldukca basarilidir ama iyi bir bekçi değildir temel itaat egitiminde oldukça başarili olmalarina ragmen ileri derece eğitim alamazlar.ALMAN ÇOBAN KÖPEKLERİ:egitim düzeyleri oldukça iyidir goldenden sonra en iyi egitilebilen irktir yaklaşik olarak 1000_1200 kelime hafizalari vardir ileri derece eğitim ve temel itaatte oldukça iyidirler labrador kadar olmasada koku alma duyulari çok gelişmiştir iyi bir bekçi,koruma,aramama_kurtarma,rehber...köpegidir normalde sakin mizaçli olmalarina karsin tehlike halinde ve eğitime bağli agrasiflik gösterebilirler.Benim fikrim alman çoban köpegini almaniz.bu köpek size tamamen itaat eder ve gerçekten sahibi ugruna ölür.Ayrica köpeklerin kokmasi tamamen fizyolojik bir olaydir her köpek belli bir miktar kokar buyüzden kokmasina göre köpek seçmemenizi tavsiye ederim