Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Kedi + Köpek ; Ayni mekanda - Varmı bir tekniği ?

2 Yaşındaki (Himayala/Siyam) kızımın üstüne 5 Aylık bir (Akbaş) oğlum geldi. Zaman Zaman (hatta bir çok zaman) ayni mekanı paylaşmak zorundalar (Araba-Balkon-Teras-Koridor). Şİmdilik hiç bir hır gür çıkmadı - birbirlerini görmezden geliyorlar. Oğlum bu ayına kadar dev (60+ kg) abileri ile kalmış, sokakta gezerken falanda hiç bir köpeği umursamıyor ne dört nala üstüne gelen Rotweiller''''ları nede deli gibi havlayan Kangalları. Sokak kedileri ise ona karşı sürekli izlemedeler. Kızım ise hafif bir kuma kıskançılığından ötesini göstermedi. Ama genede bir muabbetleri olmadı daha. Birbirlerine alıştırmanın, hatta sevmelerini ve belkide birbirlerini korumalarını sağlayacak taktikler teknikler eğitimler bilenlerden veya tecrübesi olanlardan öneri ve bilgi bekliyorum. Not: Kedi tarafı için ayni forumu Kedi kısmında da açtım.

img

braid

19 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba Bu konuda bende henüz bir formül bulamadım.10 yaşında siyam,5.5 yaşında melez bir kedinin üstüne 7 aylık bir husky geldi.Sokakta kedi kovalamaya bayılıyor.Siyam onu pek takmıyor,ve korkusuz tavrını sergileyip yanına kadar gidiyor,eğer köpekten bir hareket gelirse tıslayıp,gırlıyor,fakat melez olan çok korkuyor,devamlı kaçıyor.Yaklaşık 3 hafta önce geldi köpek,yavaş yavaş birbirlerine alışacaklar sanıyorum,cesaret edip köpeği serbest bırakamıyorum.iki yaşlı evin kraliçeleri nasıl kabullencekler köpeği bilmiyorum

img

ı-noore

20 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ