Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
slms
sevgili eğitimliköpek nickli arkadaş!Öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim(ve diğer arkadaşada tabi ki) Bu konu hakkında sana sorabileceğim sorular şöylee= 1-)Bu eğitimi en uygun nerede alabilirim?(tabii sertifikalı şekilde ) 2-)bu eğitimin bana maliyeti kaça patlar? 3-)ayrıca köpeklere verilen eğitim çeşidine görede(yani koruma, kurtarma veya rutin eğitimler gibi)bu merkezlerde faklılık gösterebilir mi? şimdilik aklıma bu kadar geliyor!Zira sabah 6''da memleketten geldim ve hala uykusuzum!zamanla kendim ve de diğer köpek severlerin faydalanabileceği muhabbetleri yapmak dileğiyle....saygılarımla:)))
1 bu eğitimi en iyi veren yer EGM dir fakat sivil vatandaşlar bu uygulamadan yaralanamıyor bazı çiftlikler pek güvenilir ve geçerli olmasa bile sertifika veriolar ayrıca sen askerlik için lazım diyosan hiç böyle yerlerden sertifika almaya gerek yok seni zaten ilgi alanına göre yönlendiriyorlar ayrıva burda şunuda belirtmek istiyorum ben çifliklerin eğittiği kopeklerin çoğunu beğenmiyorum hatta eğittikleri kopeklere sertifika veriyorlar ve ben bu şekilde sertifika sahibi birçok kopeği tekrar eğittim 2 maliyeti hakkında bilgim yok değişebilir 3 eğitim çeşidine göre merkezler farklılık göstermez çÜNKÜ EĞİTİMİN VERİLDİĞİ yerlerde hepsi veriliyor fakat arama kurtarma kursu bomba narkotik iz takip kurslarını sertifikalı bir şekilde yalnızca EGM veriyor saygılarımla sizin a-mail adresinize msn adresimi yollim oradan daha ayrıntılı olarak anlatırım zaten bu siteye üye olan birçok arkadaşla msn vasıtasıyla görüşüyruz