Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

JAKO MA (acil yardım) :(

Geçen hafta bi jako papağanı aldım. Gagasında beyaz bi sey vardı pislik olabileceğini düsünerek önemsemedim. Eve geldiğimde inceledim ve gagasının kırıldığını alttaki beyaz tabakayı gördüm. Ertesi gün veterinere gittim ileride sorun olabileceğini söyledi ve bi krem yazdı. Kuşu aldığım yere götürdüm oda zamanla kapanacağını söyledi.Tabi kuşcuya inanmadım. 2 gün sonra alttaki tabakanın yavaş yavaş kaybolduğunu (çürüdüğünü) gözlemledim. Şimdi sorun ciddi ve büyük bi sorun mu.Yada zamanla kapanacakmıdır.Sizlerin bu konuda bi bilginiz varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

img

splayer_32

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım papaganim.nete uye olursan ordakı arkadaslar sana mutlaka yardımcı olacaklardır.orada cok guzel dostluklar arkadasalıklar var deneyımlı arkadaslarımız sıze mutlaka yardımcı oılacaklardır

PAPAĞANIM NET ŞAKŞAKÇISI BURADA DA BİLENLER VAR.YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORLAR.SENDE ARTIK YARDIMCI OLACAK BİLGİN VARSA PAYLAŞ.EĞER PAPAĞANIM.NET''''E GELİN DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLMİYORSAN DA SUS ARTIK.

img

kovarinko

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

splayer_32; bu jakolarda cok normal bir olay, gaga kendisini yeniliyor, veterinerin krem yazması bana biraz sacma geldi.. Bence endiselenecek bi durum yok..

Egerki cok acil bi yardıma ihtiyacın olursa beni arayabilirsin,

0544 354 9018

Özcan.

img

jixx

20 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar çok saolun sanırım gaga kendini yeniliyor altta bi tabaka belirginleşmeye başladı aslında bu forum olayı bi yandan iyi bi yandan kötü ilk aldığım olumlu cvp burda oldu abartısız sorduğum danıştığım herkes kuşu gebertti ama Allaha şükür iyi gibi kuş benim anlamadığım hadi yorum yapanlar görmeden yardımcı olmaya çalışıyor bide görüpte ölür diyen veteriner ler var burda moralim bayaa bozulmuştu haliyle neyse tekrar saolun arkadaşlar akvaryum hobisi olan varsa aynı forumun akvaryum bölümüne gelebilirler ben ciddi derecede ilgileniyorum...

img

splayer_32

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar benim de papağanım

img

Esu77

1 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba benim jako papağanımın gagasının ucundan küçük bir parça koptu sorun olur mu?

img

Esu77

1 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ