Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

dev ırk kuçusu olan yokmu ya

ya arkadaşlar aranızda hiç mastifi olan ya da onları yakından tanıyan birileri yok mu

img

pilars

19 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kısmen bişeyler biliyorum ama sana ne lazım:mesela eskiden romalılar ayı avlamada kullanırlarmış.huyları:sefkatli,itaatli,sadık,çocuklara hoş goruludur,cana yakındır,koruma duygusu çok gelişmiştir.eti çok severler ve bol bol gezdirilmek isterler.

img

blue__diver

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞIM EN BABA MASTİFF FRANSIZ MASTİFİ BENCE.BENİMDE BİR DOBERMANIM WAR WE FRANSIZ MASTİFİNİN HUYLARI DOBERMANLA ÇOK BENZEŞİYO.TABİ MASTİFFTEN MASTİFFE FARK WAR.EĞER HANGİ CİNSİ İSTİYORSAN YAZ BEN SANA ONLA İLGİLİ BİLGİ WEREBİLİRİM.

img

tolga91

19 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

genel kitaplardan ya da netten öğrenebileceğimşeylerden daha fazlasını istiyorum bide mastifi olan varsa fikir alışverişi edeyim istedim teşekkürler

img

pilars

ÖZEL MESAJ

ben bi napolitan bide fransız besledim.Hangi tür bilgileri istiyosan söyle ben sana yazrdımcı olmaya çalışıyım

img

tolga91

ÖZEL MESAJ

tolga napolitan olursa sevinirim seninki şimdi ne oldu ki?

img

pilars

ÖZEL MESAJ

benimki eğitime gitti ve kendine orda bi hatun buldu:)almaya gittim baktım çok mutlu geride gelmek istemedi orda bıraktım arada bi bakmaya gidiyorum.es son gittiğimde yawruları olmuştu hepsini sahiplendirdim.napolitanlar çok sewecen oyuncu ama hantal oldukları için çabuk yoruluyo.bide şişmanlıkları eğer düzenli bir diyet uygulanmazsa artıp kalp hastalıklarına neden oluyo.benimkinde(bunların hepsi olmuştu ona dayanarak yazıyorum tabi sonra iyileşti)dudakları sarkık olduğu için salya sorunu hiç bitmiyo.Diğer cinslere göre biraz daha ilgi we sabır istiyo yani:)

img

tolga91

ÖZEL MESAJ

arkadaslar bende de bi tane cane corso var dişi 1 yaşında ona eş arıyorum napolitenle de eşleştirebilirim [email protected] ulaşırsanız sevınırım

img

cengizhanözer

19 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim oğlum daha on aylık hem cane corsla napolitan çiftleştiriliyormuymuş bilmiyorum izmirde yaşıyorsan oyun arkadaşı olabilirler belki olumun cüssesine uygun oyuncu yok ta :)

img

pilars

ÖZEL MESAJ