Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

zorg diye biri(zorak1)

ya bu siteye girip www.papaganim.net reklamını yapan adam.... bu siteye giriyorsan ya deneyimlerini burada paylaş ya da ucuz reklam peşinde koşma... hepimiz hem kuş hem de bilgisayar sahibi insanlarız.zaten aradığımız zaman bu konuda onlarca site buluyoruz....insanlara orada şu var bu var hadi oraya gidin demenin manası yok...mademki orası süper(-ki ben devamlı bakarım ama hiç güncellenmiyor.)sen o süper yerde kal...bırak da burada biz bildiklerimizi paylaşalım.... her soru sorulan başlığa mesaj atıp ucuz reklam peşinde koşma.

img

kovarinko

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bı kere ucuz reklam pesınde olan bı ınsan degılım.ben o sıtenın sadece bır uyesıyım.ordakı dostluga yardımlasmaya tanık oldugum ıcın,sorunu olan arkadaslarımıza yardımcı olmak ıstıyorum ve burda gordugum sorunu olan arkadaslarımız o sıteye uye oldukları ıcınde cok tessekur ettıler bana.ayrıca yalan soyluyorsunuz guncelleme hakkında.ınssanlara ne kadar yardımcı oldugunuzda belli sadece 17 msj atmıssınız.benım hıc bır cıkarım yok bu ısten buyrun sızde gelın bır bakın bu sıteye dogru soyledıgımden hıc bır suphenız olmıcak

ben zaten oraya üye olduğumu söyledim... ama siz buranın müşterisini kaçıran çığırtkanlar gibissiniz.az veya çok mesaj atmak hiçbirşeyin göstergesi değildir... seninde mesaj sayın 26...ma çoğunu papağanim.net''e gelin diye yazmışsın...eline sağlık...

img

kovarinko

ÖZEL MESAJ

arkadaslar boyle bır tartısmaya gırmenze gerek yok herkez ıstedıgı sıteye gırer zaten bırbırınızı kırmayın lutfen

img

kadir0000

20 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kovarinko amacım gercekten kotu nıyetlı degıl yanı burdakı ınsanları sıteden uzaklastırmak gıbı bı cabam yok.bende sureklı sıteyı takıp edıyorum cok fazla bı bılgım olmadıgı ıcın yonlendırdım arkadasları.ben kendı kusumun rahatsızlıgını cok deneyımlı 2 3 kısı sayesınde duzelttım.jakom belkıde gozlernı yada hayatını kaybedebılırdı.aama boyle bı polemık yaratacaksa bundan sonra kımseyı yonlendırmem...

merhaba zorg. ben de papağanim.net''e üyeyim zaten.ayrıca o sitenin papağanlar ile ilgili potansiyelini de çok iyi biliyorum.Ve bu siteyi bir şekilde kullanan her kuş sahibi bilgisayar kullanıcısı arkadaşımız zaten buu siteyi keşfettiği gibi o siteyi de fark etmiştir. ama benim sıkıntı duyduğum zaten bazı adamlar sürekli reklam amaçlı manasız mesajlarla çoğumuzu çileden çıkartıyorlar. hep aynı sitelerin reklamları,sitelerde de bir halt yok zaten. bu açııdan seni haddimi aşarak biraz sert bir üslupla eleştirmiş olabilirim.kuş bakımı konusunda da senden daha tecrübeli olduğumu iddaa etmiyorum.polemik konusunda da ben geri adım atayım da sen sakın siteden vazgeçme. kuşuna ve sana sağlıklı mutlu hayatlar dilerim mehmet....

img

kovarinko

ÖZEL MESAJ

saol ıyı dıleklerın ıcın.aslında evet her mesajımda dırek reklamını yapmıs gıbı oldum sıtenın.dogru soyluyosun burayı bulan arkadaslarımız baska sıtelerıde bulabılır.bundan sonra bu sıtede elımden geldıgı kadar yardımcı olucam arkadaslarımıza.kendıne ıyı bak hayırlı gunler