Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Yavrular!!!!!!!!=)
slm benim 7 tane lepistes yavrum var sizce balıkların yanına bitanede köpek balığı alsam yavruları yermi? (yavrular biraz büyük)
yavru derken kac gunluk haftalik yada aylik....ayrica kopek baligi derken pengasus mu challenger mi???...pengasus aslinda copcu familyasindadir challenger ise seni bile yiyebilir.(saka degil)
öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim yavrular yaklaşık 2 ay kadar pengasus köpek balığı almayı düşünüyorum bu konuda yardım ederseniz çok iyi olur
kardeş benimde yavrular var ama 70 tane. akvaryuma yavruluk aldım orda besliyorum. akvaryumun içinde bi yavru vardı diğerleri nası kovalıyolar bi görsen. kurtarabildiklerimi kurtarıyorum. bu yavrular nezaman büyücek?
öncelikle büyütmek için yem saatlerini sabitliyceksin örn:sabah 7 akşam 7 böyle mesela sabah 8 akşam 9 verirsen balıkların için kötü olabilir
beslenme icin duzen cok onemlidir..ızellikle calisan insanlar icin daha da onem kazanmaktadir bu durum..ancak yeni doganlar icin gunde 2 defa yemleme yapmak cok az benim icin..bence azar azar gunder 5-6 defa yemleme yapilmalidir..bu arada ozkandeniz arkadasim;70 yavru yavrulukta heba olur..sana tavsiyem kucuk bir akvaryum al ve ona koy yavrulari yazik etme derim...hakan7 sende bence biraz daha bekle buyusunler biraz oyle alirsin yeni balik...sevgiler..