Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

harz ve manilua kırması kanarya fiyatı

geçen hafta harz ve manilua kırması kanarya aldım .120 ytl verdim acaba fiyatı uygunmu bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap yazarsanız memnun olurum

img

mumittopcu

19 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Genelde kanarya fiyatını alan ile satan belirler ama sen kırma bir kanarya için çok yüksek bir rakam ödemişsin. O fiyata güzel (Puanlı değil ama) malinua yada harz alabilirdin.

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet bey ben yeni bir kanarya besleyicisiyim ondan dolayı cinsinden pek anlamam güzel ötüyor ama puanlamadan da anlamıyorum . valla meslek olarak doktorum bundan dolayı hangi esnafa gitsek mutlaka biri beşe alıyoruz. ilginize teşekkür ederim

img

mumittopcu

ÖZEL MESAJ

Ne güzel ki böyle sizin gibi okumuş, aydın kişilerde bu merakla yanıp tutuşuyor. Sayın Doktorum mümkünse ötüm kanaryalarını kuşçulardan değilde bu işe gönül vermiş kişilerden temin etmeye gayret edin nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama İstanbul''da sadece malinuayla uğrağan arkadaşlar var (Adnan Tepe) Ankara''da Ercan Koçoğlu yada Şubat Ayında yapılacak olan Samsun Malinua Puanlamasına yurt dışından satılmak üzere çok kalite kanaryalar gelecek düşünürseniz bu fırsatı kaçırmayın, saygılarımla

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet bey aslında söylediklerinizde haklısınz . ben malatya da ikamet etmekteyim .ve burada çok kaliteli cins kanaryaları bulmak mümkün olmuyor. sizlerden öğreneceğim çok şey var zannedersem. ilginize teşekkürler

img

mumittopcu

ÖZEL MESAJ