Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
Cok keyifsizim cook..
Arkadaslar Merhaba..Basimiza haftasonu cok talihsiz bir olay geldi.Bir golden yavrusu sahiplendik ve 1 gun sonra sahibi gelip geri aldi..Esim ve ben mahvolduk ve hala kendimize gelemiyoruz..Acayip bir sevgi bu ve simdi sizlerden yardim bekliyoruz.3-4 aylik disi bir golden ariyoruz..Bildiginiz uzere kopek beslemek cok masrafli bir is..En iyi sekilde bakilip sevgi ile buyutulecektir fakat sahiplenirken oyle buyuk meblalar veremeyecegiz..Masraflari karsiligi bir golden yavrusu sahiplenmemize yardim eder misiniz?
selam istanbulda yasıyorsanız fatih yedikule hayvan barınagını ziyaret etmenizi tavsiye ederim..terkedilmiş cins köpekleri masrafları karsılıgında sahiplendiriyorlar..ve ya bulundugunuz ilin hayvan barınaklarına da bakabilirsiniz..ben bir golden yavrusu aldım ama almadan önce barınaklardan bulabilecegim hakkında bilgim yoktu..bakmadıgıma pişman oldum acıkcası..sansınızı bi deneyin derim..
bişeyi çok merak ettim neden illa da golden,bunun bi özel sebebi war mı???
soru bana sorulmadı ama sanırım cevap verebilirim:) goldenlar dünyanın en zeki ilk on köpegi arasında..eğitimi gayet kolay ve cok sıcakkanlılar..o koca cüsselerine ragmen bakımı cok da zor degil..
tmm orasını tabi biliyorum ama siz de biliyorsunuz golden cinsi bi köpek almak isteyenlerin belli bir miktar parayı gözden çıkarmaları gerekir onun yerine bnce barınaktan bir köpek alıp onu güzelce eğitip bakmak ve onunla tüm sewginizi paylaşmak çok daha iyi tabi bu bnim fikrim orası size kalmış... sewgiler ;)))
14 aralık persembe gunu köpeğim için çiftliğe gidicez buradaki veteriner aynı zamanda arkadaşımız eğer uygun fiyatlı bir dişi varsa sorar haber veririm :))
Herkese cok tesekkur ederim..Artik bizim de bir golden kizimiz var..Adi da kasmir...
sizin adınıza çok sewindm ;))