Kuş Forumları > Papağanlar
sutanım dışkısını yiyiyor!!!!!
Arkadaşlar, Sultan papağanım Şafak dışkısını yiyiyor. Daha doğrusu ağzına alıp parçalıyor. Ama yutup yutmadığından emin değilim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler :(
sevgili arkadaşım, benim cennet papağanlarımda ne hikmetse dışkısını ağzına alıyor sanki ben onlara oyuncak almadım ama ona rağmen dışkısıyla oynuyor! kuş beyni işte! ama belkide hayvanı aç bırakıyosundur:)
evet ndirier81 sana katılıyorum bence yemini değiştir! yada miktarını artır, bu belki yetersiz kaldığının yada o yemi beğenmediğin bir belirtisi olabilir.
Arkadaşlar, Aç kalması mümkün değil. Çünkü yemliği devamlı dolu bırakıyorum ve devamlı yem de yiyiyor. Yem olarak karışık kuş yemi veriyorum. Yeşillik ve meyve hiç yemiyor. Gagasını dokundurduktan sonra tiksinmiş gibi bir hareket yapıyor. Ama yemini gayet güzel yiyiyor. Çekirdeği ise perçalıyor ama yemiyor. İlgilerinize teşekkür ederim.
Merhabalar. Kuşlarınıza yemin yanında kum veriyormusunuz. kuşlar bilindiği gibi yedikleri besinleri sindirebilmek için kum ve kil gibi maddelere ihtiyaç duyarlar tavsiyem her hangi bir petshoptan kuş kumu alıp küçük bir kap içerisinde kafese koyun. iyi günler Burak