Kuş Forumları > Güvercinler
TEMMUZ VE AĞUSTOS AYLARINDA 8 VEYA 9 SAAT UÇAN KUŞ ARIYORUM
Merhaba ben yazın sıcak günlerinde 8 veya 9 saat üzeride olabilir uçan kuş arıyorum.Bu özellikte uçan kuş nerde bulabilirim.Fazla uçmada kasıt yüksek uçanlardan nokta olup saatlerce uçanlardan bu tür kuşu olan varsa lütfen msn ye veya buraya cevap yazssın.Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarı[email protected].. bekliyorum
Bursaya gitmen lazım,ak kanat ve ak kuyruk olması,hepsi için 8-9 saat garanti veremem ama,sağlam ve tanınmış birisini bulursan mutlaka aradığın şekilde bir güvercin bulursun...
bende var ama cok paranı alırım,garantili,gelir oturur izlersin,izledikten sonrada alırsın.oyunu,seferi var.
valla tam aradığın gibi ucacak kuslar biliyorum ama tipini beğenirmisin yada adını duydun mu bilmiyorum.van güvercinlerini öneririm sana.8 saat ucusuna sahit oldum.Resim için www.vanguvercinleri.blogspot.com'' a gir orda görürsün.umarım begenirsin.simdi görümde sen vanda sın.abi ne bursa''ya kadar gidecen burnunun dibinde bir sürü kus var iyicene arastır bi vanda öyle sor millete...bilirsin onlar cok güzel takla atar ve bulutların arasında kaybolur.
geçde olsa cevap..ben sivaslıyım,sivasta kuş uçurmak cok meşurdur..o aradığın kuşların nesli tükendi,nerde yaz ayında 9 saat uçacak kuş..benim yıllar önce 10 saat uçan vardı,şimdi olsa onu sana hediye ederdim,çünkü öyle bir kuşu almaya gücün yetmez demeyimde,paraya yazık diyim.zaten arkadaşlar tavsiyede bulunmuşlar,onlara bi bak,birde sivaslılarla irtibata geç,,sivasta enaz 6 yada 7 saat uçmayan kuşa,bacasının üstüne gelip inecekmiş gibi yapıp,yarım metre kaldıkdan sonra tekrar dikine 10 yada 15 takla atarak,yükselmeyen kuşa kuş demezler..selamlar y.şahin