Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryum kulübü...
merhaba forum halkı akvaryum kulübü kurulsa toplantılar düzenlense toplu malzeme alımıyla her hobici zorlanmadan kaliteli malzeme alabilse daha önemlisi fikir ve tecrübeler canlı olarak paylaşılsa... böyle bişey ayarlasak kaç kişi katılır...
İstanbul''da mısınız? www.akvaryumkulubu.org
fikriniz güzel ama bunu isak yöneticileri sizden tam üç dört yıl önce düşünmüşler ve bu ortamıda kurmuşlar ayrıca ülkemizde akvaryum sektörünün gelişmesi için hobimizi her zaman bilimsel bilgiler doğrultusunda ilerlemesi için var güçleriyle çalışmaktadırlar bu yüz den hepsi tebrik ediyorum bu vakitten sonra ayrı bir kulüp olmaz olzasa küçük caplı ve kısa süreli bir kulup olur arkadaşın dediği gibi verdiği adresten girip üye olabilirsin.
isak tan haberim var yaptıklarındanda. benim anlamadığım niçin baska akvaryum kulübü kurulmazmış. bilyap ı biliyorsunuzdur bekleyin kısa zamanda gerçek bir akvaryum kulübü kurulacak gerçek üye sayısına sahip iyi işler yapabilicek kapasitede...
bilyap ne yaparsa yansın isak tan öteye gidemez bilyap saten sanal mağaza kendi yararına olmayan şeylere girmez.
sen söylüyorsan öyledir arkadaşım ama burda amaç kulüp yarıştırmak değil çok sayıda kulüp kurularak hobinin gelişmesidir.
Görüşüne yürekten katılıyorum aslında demek istediğim yeni bir klup kurulacaksa istediğim yeni güzel bir isim altında baştan başlamasıdır.
çok isterdim ama bizden başka okuyan bile yok.
okuyan olmaya bilir iki kişide olsa görüşlerimizi paylaştık
evet haklısın kurduk bile kulübü sen isak a üyemisin diamond.