Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

kongo afrika jako papağanlar hakkında sormak ıstedıgınız sorulara cevab verılır

selam ben ümit kongo.kameron veya kırmızı kuyruk grı papağan olarak ısımlendırılen 4 adet papağanım var. eğitimi ile ilgilenen arkadaslara tavsıyelerde ve dıger konularda yardımcı olabılırım... papaganlar hakkındakı tum sorunlarınızı benımle paylasmanızı ısterım cunkı ben papağan eğitmenliği yapıyorum kendıme bu gorevı aynı zamanda hobi olarak sectım gereken butun bılgılerı sızlerle paylasmak ısterım.Ne konuda olursa olsun bana yazın papaganlar hakkında (BİLMEDİĞİNİZ ÇOK ŞEYLER VAR...)

img

umitcerit_80

19 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM BENİM KIRMIZI KUYRUK JAKOM VAR. ALTI AYDIR BERABERİZ. ELİMDEN ÇEKİRDEK YEMEYE BAŞLADI. AMA DAHA KENDİNİ SEVDİRMİYOR. SEVMEYE KALKTIĞIMDA TEPKİ GÖSTERİYOR. 2-3 GÜN BENDEN UZAKLAŞIYOR. BENDE FAZLA ÜZERİNE GİTMİYORUM. SİZCE DOĞRU DAVRANIYOR MUYUM YOKSA DAHA ISRARCI MI OLMAM LAZIM. BİRDE KONUŞMASI İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM

img

kardelen35

21 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili ümit bey 4 yaşında tüylerini hırpalamış bir jaco aldım şuanda tüy koparması yok tüyleri geliyor yakupa nasıl bir bakım ve ilaç tavsiye edersiniz teşekkü[email protected] 532 4461120

img

cakirkeyf

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet anlıyorum kardalen ama papaganınızla gunde en az 30 dk ılgılenmenız gerekıyor kucanıza alıp yem yedırmeyı deneyın kucanıza geldıgınde kafasını kasımanıza ızın vrıcektır.kesınlıkle bana alıssın dıye ac bırakmayın.ben sıze bır kac ılac ısmı yazacagım bunları da kullanın (vitafrom)bu vıtamın dır bunuda kullanın gunluk olarak suyuna koyun ... evden cıkarken evde kusunuzun bulundugu yerde kımseler olmuyorsa papaganın kendını yanlız hıssetmemesı ıcın bulundugu odada muzık acın fazla seslı olmasın kusun duyacagı kadar anladıgım kadarıyla sızın papaganınız setrese gırıyor..

img

umitcerit_80

ÖZEL MESAJ

[email protected] msn den butun sorunlarınızı yazın

img

umitcerit_80

ÖZEL MESAJ