Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YAVRU BALIK

ARKADAŞLAR 3-4 GÜNLÜK YAVRU BALIKLARIMI HASLANMIŞ YUMURTA SARISI İLE BESLEYEBİLİRMİYİM ??

img

falco

21 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pekı balıkların cınsı ne?omu bılmeden bırsey demek mumkun deıl ben lepıstes beslıodum eskıden onlara yavru yemı harıcı bole seyler vermıyodum bence yavruları cok yonlu beslemek ıstıyorsan yavru yemı falan almalısın ekstradan ama bana balıkların cınsını solemen lasım

img

cocco

19 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yumurta sarısı biraz daha eskiye yönelik yemlerdir gurami gibi bakıklara verilir lepistes yavrusu falansa hiç gerek yok yumurta sarısında ki amaç infusaria denilen gözle görülmeyen canlı yemler vardır akvaryumda kalan yumurta sarıları infusariaların üremesine neden olur buyüzden kullanıyorlar olsada yavru balıklar da yer sağlıklı bi şekilde büyütürsün yanlız hani derlerya in-out yumurta sarısı şuan out konumunda nedeni suya kötü etki yapıyor suyun rengini bozuyor yani suyun kalitesini çok düşürüyor hele bide ayarı kaçırırsan vay haline onun için arkadaşın dediği gibi balıklarının cinsi yazarsan yardımcı olabiliriz

img

diamond

20 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yavru balıklar snow prenses...sarı prenses yavruları da yolda anne sarı prensesin ağzı dolu. dediğiniz gibi yumurta sarısı suyu berbat etti.akvaryumcudan özel yem aldım tetranın ufak tüp içinde. neolduğunu bilmiyorum ama canlı kıyılmış pardon ama sümükümsü bişey :) tüpten suyun içine sıkıyorsun..

img

falco

21 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Falco;

Bitkisel içerikli yemlerle beslemeyi ihmal etme.. Doctor

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ