Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

sultanımı bir günde elime alıştırdım

elimden yemek yiyor elime geliyor ne kadar mutluyum yalnız bir sorum var bütün sultanların tepesi kelmi yoksa benimkimi kel cevap yazarsanız cok sevinirim teskkurler

Hemen ele gelmesi ve tepesinin tam tüylenmemiş olması, papağanınızın yavru olduğuna delalet ediyor bence. Çok şanslısınız. Telaşa gerek yok. Tüyleri zamanla gelecektir.

img

fawoox

20 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tesekkurler daha yeni aldım fazla bilgim yok ama sürekli arastırıyorum cinsiyetinden anlıyormusunuz erkek dediler ama emin olmak istiyorum

slm.SOYDANNER...sultan''ın bencede yavru.ben alalı 9 ay oluyor bize çok alıştı ama ele hala gelmiyor.el ve parmaklara acaip gıcıklar...erkeklerin yanakları çok kırmızı,dişilerin yanakları daha soluk kırmızı olur.sakın maydanoz verme öldürüyormuş...

img

pastil

19 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resim açılmıyor görebilseydim belki yorum yapabilirdim ama... bu arada renkleri büyüdükçe belirginleşiyor yorumlar seni yanıltmaz inşallah...

img

pastil

19 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginize tesekkurler ele alıstırıken bıraz ısırdı fakat eleinizi cekmezseniz ısırmıyor birde tam ayaklarının önünden tutup yukarı dogru kaldırdım gelmeye basladı hem artık tıslamıyorda

sultan kuki diye resmi var forumlarda