Kuş Forumları > Papağanlar
sultanımı bir günde elime alıştırdım
elimden yemek yiyor elime geliyor ne kadar mutluyum yalnız bir sorum var bütün sultanların tepesi kelmi yoksa benimkimi kel cevap yazarsanız cok sevinirim teskkurler
Hemen ele gelmesi ve tepesinin tam tüylenmemiş olması, papağanınızın yavru olduğuna delalet ediyor bence. Çok şanslısınız. Telaşa gerek yok. Tüyleri zamanla gelecektir.
tesekkurler daha yeni aldım fazla bilgim yok ama sürekli arastırıyorum cinsiyetinden anlıyormusunuz erkek dediler ama emin olmak istiyorum
slm.SOYDANNER...sultan''ın bencede yavru.ben alalı 9 ay oluyor bize çok alıştı ama ele hala gelmiyor.el ve parmaklara acaip gıcıklar...erkeklerin yanakları çok kırmızı,dişilerin yanakları daha soluk kırmızı olur.sakın maydanoz verme öldürüyormuş...
resim açılmıyor görebilseydim belki yorum yapabilirdim ama... bu arada renkleri büyüdükçe belirginleşiyor yorumlar seni yanıltmaz inşallah...
ilginize tesekkurler ele alıstırıken bıraz ısırdı fakat eleinizi cekmezseniz ısırmıyor birde tam ayaklarının önünden tutup yukarı dogru kaldırdım gelmeye basladı hem artık tıslamıyorda
sultan kuki diye resmi var forumlarda