Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Ucretsiz/ Altın rengi yavru tavsan

Altın rengi, yavru tavsanımı veriyorum. ucretsizdir, yaklasık 2.5 aylık, ilgilenenler [email protected] adresine mesaj atabilirler.

img

hedone

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar lütfen tavsaninizi vermek istiyorsaniz, kesinlikle ücretsiz vermeyin. 15.- euro´dan asagya tavsaninizi vermeyin ki, yilan yemi olarak bitmesin hayati! tesekkürler!!!!!

img

ebi

19 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tavsanı yılan yemı olarak gören ınsanlar varsa ınsanlığından utansın kımı ınsanlarda tavsanın ugursuz oldunu söler bugune kadar 4 tavsanım oldu ıkısı kardestı ve aldım petshoptan hasta vsatmışlar ve eger tavsanın ıstanbuldaysa verebılırsın seve seve bakarım hala kafesım duruyor ve talaşımda karar senın slayerr_87@hotmaıl.com

img

perut

19 yıl 2 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM HEDONE TAVSANINI ÜCRETSİZ VERMENE KARSIYIM CÜNKÜ ALACAK KISININ NE AMACLA ALDIGINI ASLA BİLEMEZSİN. BENCE CÜZİ BİR MİKTARA VER Kİ GERCEK BİR TAVSAN DOSTUNA GİTSİN

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bencede tavsanını verıcen kışıye guvenmen gerekır sonuçta oda bı canlı ve sevgıye onunda ıhtıyacıı var

img

perut

19 yıl 2 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş bi muhabbetim var fazla ele alamadığımdan sevgisini hissedemiyorum fazla tavşanı çok severim 2 tane vardı 1 hastalıklıymış öldü diğerini ise hayvanat bahçesine verdim kalabalığa karışsın diye ama ankaradaysan almaktan ve bakmaktan sevinç duyarım ama bana bile gerçekten güvenirsen ver...

img

brkkkk

18 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben merak ettim tavşanı verebilecek güvenilir birini buldun mu bende arkadaşlara katılıyorum eğer tavşanları yılan yemi olarak görenler varsa umarım aynı şekilde ölürler

img

rainnet75

18 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben alabilirm. 2 tavşanım var biri 1.5 aylık dişi diğeri 5 aylık erkek. Gerçekten ona bakabilirim. ulaşmak istersen [email protected]