Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

sivas kangalına sert bir isim

selam arkadaşlar bi arkadaşıma sivastan bir kangal yavrusu gelecek erkek biz bu yavruya bir isim seçmekte zorlanıyoruz gelecek yavruya sert ve ürkütücü bir isim koymak istiyoruz bize bu konuda önerilerde bulunursanız çok seviniriz isim ile birlikte ne anlama geldiğinide yazarsanız memnun oluruz. yardımlarınızı çok acil bekliyoruz saygılar...

img

tek_kara

20 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bence Köpeği Gördükten sonra karar ver ve 2 heceli isimleri tercih et. Kendi köpeğime isim beğenirken yaptığım listenin bi kısmını, yazıyorum; Efe, Dadaş, Reis, Magnum, Paşa, Atlas, Odin, Togo, Balto, Batur, Baran, Kapkın, Tunga.

img

braid

19 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tek_kara, Size Kangal Köpeği kitabımdaki, Kangal isimlerinden bazılarını veriyorum. Selamlar Dişi: Afet, Aksu, Albız, Arap, Ateş, Atılgan, Ayışığı, Ayıcık, Balkız, Berfi, Beyaz, Bıldırcın, Bipsi, Boğar, Boncuk, Boz, Bulut, Cambaz, Cellat, Cesika, Ceylan, Cıncık, Çember, Çevir, Çopur, Daaşe, Delikız, Devir, Dost, Efe, Elmas, Fındık, Fıstık, Filiz, Garip, Garoş, Güllü, Gümüş, Gürce, Gürcü, Haydut, Hopi, İnci, Kapan, Kapar, Kar, Karabaş, Karperisi, Kartopu, Katar, Keklik, Keş, Kılıç, Kontes, Korsan, Küço, Mahcup, Manga, Manken, Meraklı, Mercan, Mirce, Monika, Muro, Nazik Hanım, Pamuk, Robin, Sarı, Sarmaşıl, Saymaz, Seçkin, Sedef, Sezgin, Sıçan, Sişup, Sümbül, Süslü, Şavıdza, Şirin, Tombul, Uçar, Yaman, Yazgı, Yeriş, Yetiş, Zelal, Zoro, Zümrüt. Erkek: Akış, Aloş, Apaçi, Aslan, Badar, Balaban, Bıgır, Biçer, Boris, Bozo, Buş, Cesur, Coni, Çakal, Çapar, Çomar, Duman, Ejder, Erkeç, Eskimo, Gavraş, Gobel, Garoo, Gaytar, Gudo, Gurek, Gurzo, Habate, Hamzet, Herkül, Japon, Jilet, Kalan, Kalas, Kalleş, Karabela, Karlos, Keleş, Kemikkıran, Keskin, Kobra, Komançi, Kurtboğan, Kütük, Ladin, Maço, Memati, Pala, Palas, Panter, Paşa, Potuk, Reis, Rogar, Sako, Saro, Saymaz, Sekül, Sigoş, Şabdur, Şamir, Şaron, Şerkan, Şeytan, Şihadze, Talas, Tallu, Tamate, Tamu, Tango, Tarzan, Tomas, Tomi, Toni, Topuz, Toraman, Toros, Tufan, Tüylü, Taysın, Yakışıklı, Yakut, Yapal, Yarış, Yellek, Zalım, Zalim, Zorba. Kaynak: Orhan YILMAZ-Kangal KÖpeği-Tarihi, Tanıtımı, Yetiştirilmesi, Islahı, Sayfa:208 Öztepe Matbaası, Ankara.

saolun arkadaşlar

img

tek_kara

20 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mümkünse batur olmasın :) o benim soyadım da ama gerçekten de Sert bir isim değil mi ;). Benim önerim adını "Sert" veya "Taş" koyun :)

img

scbatur

20 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

al capone

img

wicy

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

azman

img

sheva_85

19 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şeker :) adının ne önemi var önemli olan onu sevmeniz ve onunlayken kendinizi ii hissetmeniz.

img

elmas

20 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam..benimde 2 tane köpeğim var.bunlardan 1.si sivas kangal.belki beğenirsen adı ZORBA-alternatif isimler.-PAŞA-GAMAR-SADO-AKBAR Olabilir.yardımcı olabildiysem ne mutlu.

img

jordan

19 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TOYGAR

img

tekno_frost

19 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ