Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
sivas kangalına sert bir isim
selam arkadaşlar bi arkadaşıma sivastan bir kangal yavrusu gelecek erkek biz bu yavruya bir isim seçmekte zorlanıyoruz gelecek yavruya sert ve ürkütücü bir isim koymak istiyoruz bize bu konuda önerilerde bulunursanız çok seviniriz isim ile birlikte ne anlama geldiğinide yazarsanız memnun oluruz. yardımlarınızı çok acil bekliyoruz saygılar...
Bence Köpeği Gördükten sonra karar ver ve 2 heceli isimleri tercih et. Kendi köpeğime isim beğenirken yaptığım listenin bi kısmını, yazıyorum; Efe, Dadaş, Reis, Magnum, Paşa, Atlas, Odin, Togo, Balto, Batur, Baran, Kapkın, Tunga.
Tek_kara, Size Kangal Köpeği kitabımdaki, Kangal isimlerinden bazılarını veriyorum. Selamlar Dişi: Afet, Aksu, Albız, Arap, Ateş, Atılgan, Ayışığı, Ayıcık, Balkız, Berfi, Beyaz, Bıldırcın, Bipsi, Boğar, Boncuk, Boz, Bulut, Cambaz, Cellat, Cesika, Ceylan, Cıncık, Çember, Çevir, Çopur, Daaşe, Delikız, Devir, Dost, Efe, Elmas, Fındık, Fıstık, Filiz, Garip, Garoş, Güllü, Gümüş, Gürce, Gürcü, Haydut, Hopi, İnci, Kapan, Kapar, Kar, Karabaş, Karperisi, Kartopu, Katar, Keklik, Keş, Kılıç, Kontes, Korsan, Küço, Mahcup, Manga, Manken, Meraklı, Mercan, Mirce, Monika, Muro, Nazik Hanım, Pamuk, Robin, Sarı, Sarmaşıl, Saymaz, Seçkin, Sedef, Sezgin, Sıçan, Sişup, Sümbül, Süslü, Şavıdza, Şirin, Tombul, Uçar, Yaman, Yazgı, Yeriş, Yetiş, Zelal, Zoro, Zümrüt. Erkek: Akış, Aloş, Apaçi, Aslan, Badar, Balaban, Bıgır, Biçer, Boris, Bozo, Buş, Cesur, Coni, Çakal, Çapar, Çomar, Duman, Ejder, Erkeç, Eskimo, Gavraş, Gobel, Garoo, Gaytar, Gudo, Gurek, Gurzo, Habate, Hamzet, Herkül, Japon, Jilet, Kalan, Kalas, Kalleş, Karabela, Karlos, Keleş, Kemikkıran, Keskin, Kobra, Komançi, Kurtboğan, Kütük, Ladin, Maço, Memati, Pala, Palas, Panter, Paşa, Potuk, Reis, Rogar, Sako, Saro, Saymaz, Sekül, Sigoş, Şabdur, Şamir, Şaron, Şerkan, Şeytan, Şihadze, Talas, Tallu, Tamate, Tamu, Tango, Tarzan, Tomas, Tomi, Toni, Topuz, Toraman, Toros, Tufan, Tüylü, Taysın, Yakışıklı, Yakut, Yapal, Yarış, Yellek, Zalım, Zalim, Zorba. Kaynak: Orhan YILMAZ-Kangal KÖpeği-Tarihi, Tanıtımı, Yetiştirilmesi, Islahı, Sayfa:208 Öztepe Matbaası, Ankara.
saolun arkadaşlar
Mümkünse batur olmasın :) o benim soyadım da ama gerçekten de Sert bir isim değil mi ;). Benim önerim adını "Sert" veya "Taş" koyun :)
al capone
azman
şeker :) adının ne önemi var önemli olan onu sevmeniz ve onunlayken kendinizi ii hissetmeniz.
selam..benimde 2 tane köpeğim var.bunlardan 1.si sivas kangal.belki beğenirsen adı ZORBA-alternatif isimler.-PAŞA-GAMAR-SADO-AKBAR Olabilir.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
TOYGAR