Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

uysal ve ele gelen jako arıyorum

Arkadaşlar Tan bir yıldır benle yaşayan bir jacom( Kırmızı kuyruk) ve bir amazonum var..Jaco başlangıçta vahşi idi, daha sonra ıslıklar çalmaya ve elden yemeye başladı..Ancak sanırım yaptığım birşeyden olsa gerek 6 aydır artık elden yemiyor ana şiddetle ıslıkları devam ediyor. Arkadaş olsun diye bir de amazon aldım ama değişen bir şey olmadı..Benim de artık sabrım tükendi.Belki sabırlı birileri adam eder diye düşünüyorum. Önce amazonu vereyim ve kendi ırkından bir arkadaş deneyeyim dedim ama herhalde daha fazla sabredemeyeceğim..ve ikisi birden beni zorluyor. Kısacası Her iki kuşa karşılık evcil bir jako arıyorum..bilgilerinize.

img

cmc72

20 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar jakonuz kırmızı kuyrukmu bide amazon papaganınızın cinsi needir varsa bana resimlerini gönderebilirmisiniz..Değişik cephelerden çekilmiş olursa iyi olur..Resimleri gördükten sonra tekrar görüşelim..Saygılarımla... ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ Toptan Evcil Hayvan Satış Merkezi-Antakya/HATAY [email protected] 05337484598 – 05554924116 – 05446437499 - 03262124376

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kuşlarımı İstanbul dışına vermek istemiyorum..Yollarda perişan olurlar, kusura bakmayın..

img

cmc72

20 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım msn den görüşebilirmiyiz [email protected] 532 446 1120

img

cakirkeyf

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ