Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
agzindan yem geliyoooo!!! - 2.sayfa
selamlar....siteye yeni uye oldum...elimden geldigince takip edip tecrubeli arkadaslarin bilgilerinden faydalanmaya calisiyorum....simdi de arkadaslar bir problemi var bizim tatli oglumuz Chicconun....konusmasi...hareketliligi...nesesi...hersey normal ama son 2-3 gundur mesela oyun oynadigi yere arada bakiyorum ve agzindan bikac yem cikmis...bikac derken mesela 10tane...ben de korkuyorum acaba onemli bi hastaligin belirtisi mi veya usuttu mu farkinda olmadan diye...bu konuda fikirlerinizi bekliyorum lütfen....
esi olunca bizimle ilgilenmez diye hic dusunmedik...cunku su anda bize o kadar bagli ki...ve yaklasik 15 tane kelime biliyor...ve yenii soylenen kelimeyi cok az tekrarla gelip agzina yapisip dinleyip hemen ogreniyo..iste tum bunlari sanki esi olunca yapmaz gibi geliyo....ne biliyim...es alinca sadece kafes susu gibi olcaklar sanki...simdi aileden biri tam anlamiyla...yani bilmiyorum ama boyle essiz olmasi cok mu kotu onun icin?
Gaga taşı ve vitamin bloğu dediğin şeyleri hemen çıkar ve at dostum. Gaga taşı dediğin şey buz kalıbına dökülmüş alçıdan başka bişey değil ve hiçbir yararı yok. İlla vitamin vereceksen vitaform al. Pet shoplarda bulamazsan veterinerlerde vardır. Suluğuna 1 buğday tanesi kadar koy. Hergün suyunu tazele ve kış aylarında haftada 2 gün vitaformlu su ver...
tamam....hemen cikartiyorum....vitamin olarak 2gundebir suyunu degistirip;avisol kullaniyorum..bu da iyimis galiba....
hovarda35 benden mi istiyorsun resim anlamadim..?
Merhaba, kuşum birden yem yerken öğürme yaparak dilini sürekli geriye çekip kusmaya çalışıyor sanki boğazına takılmış gibi. Gidiyor tekrar yem yemek için yemeden ağzından çıkarıyor. Acil yardım bilgi paylaşımınızı istiyorum